NorthernsKnight Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 2 Mayıs 2014 Mesajlar 3.352 Makaleler 32 Çözümler 3 17 Ağustos 2015 #21 Fast Boot adı üstünde, hızlı boot etmek yani. Faydasını görürsünüz.
Emir Erenoğlu Megapat Zamanın Tanığı Katılım 3 Eylül 2014 Mesajlar 1.051 Makaleler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Ağustos 2015 #22 Masaüstü bilgisayarımı 57 saniye olarak hesapladı açılış süresini . er36po dedi: Sizin masaüstü gelene kadar, çayınız çoktan demini almış molmalı. Genişletmek için tıkla... Ağabey bir dakika jeton yeni düştü bende, masaüstü daha önce açılıyor dizüstünden
Masaüstü bilgisayarımı 57 saniye olarak hesapladı açılış süresini . er36po dedi: Sizin masaüstü gelene kadar, çayınız çoktan demini almış molmalı. Genişletmek için tıkla... Ağabey bir dakika jeton yeni düştü bende, masaüstü daha önce açılıyor dizüstünden
er36po Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 11 Kasım 2013 Mesajlar 4.804 Makaleler 9 Çözümler 4 Yer Kars/ Ordu Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek İnşaat 17 Ağustos 2015 #24 Bence ikiniz de yanlış anladınız. Diyorum ki; PC'niz açılana kadar, siz çayı tüpe koymuş, kaynamış hatta çoktan demini almış oluyor.
Bence ikiniz de yanlış anladınız. Diyorum ki; PC'niz açılana kadar, siz çayı tüpe koymuş, kaynamış hatta çoktan demini almış oluyor.
M Meraklı Üye Ziyaretçi 17 Ağustos 2015 #25 Bence yanlış anlamadım. Masaüstü daha önce açılıyor dizüstünden demiş. Bende o masaüstü olmadığı söylemek istedim, yani şu:
Bence yanlış anlamadım. Masaüstü daha önce açılıyor dizüstünden demiş. Bende o masaüstü olmadığı söylemek istedim, yani şu:
brltpc Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 1 Şubat 2014 Mesajlar 1.846 Makaleler 31 Çözümler 2 Yer Artvin Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilgi Teknolojileri Bölge Uzmanı 17 Ağustos 2015 #26 Özel ayar yok 15 saniyede masaüstü'ne ulaşıyorum.
M Meraklı Üye Ziyaretçi 17 Ağustos 2015 #27 brltpc dedi: Özel ayar yok 15 saniyede masaüstü'ne ulaşıyorum. Genişletmek için tıkla... Ben kendim saydığımda daha kısa oluyor ama yazılım daha fazla söylüyor, bence sonuçları atmanızda fayda var.
brltpc dedi: Özel ayar yok 15 saniyede masaüstü'ne ulaşıyorum. Genişletmek için tıkla... Ben kendim saydığımda daha kısa oluyor ama yazılım daha fazla söylüyor, bence sonuçları atmanızda fayda var.
brltpc Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 1 Şubat 2014 Mesajlar 1.846 Makaleler 31 Çözümler 2 Yer Artvin Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilgi Teknolojileri Bölge Uzmanı 17 Ağustos 2015 #28 Silinen üye dedi: Ben kendim saydığımda daha kısa oluyor ama yazılım daha fazla söylüyor, bence sonuçları atmanızda fayda var. Genişletmek için tıkla... Ben saymadım ki kronometre öyle söyledi Eve gidince testi yapar sonucu paylaşırım.
Silinen üye dedi: Ben kendim saydığımda daha kısa oluyor ama yazılım daha fazla söylüyor, bence sonuçları atmanızda fayda var. Genişletmek için tıkla... Ben saymadım ki kronometre öyle söyledi Eve gidince testi yapar sonucu paylaşırım.
ErenKorkmaz Hectopat Katılım 3 Şubat 2015 Mesajlar 376 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Ağustos 2015 #30 Benim eski bilgisayarım 240 saniye görmüştüm.