A Altuğ karatekin Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Kasım 2018 Mesajlar 1.152 Çözümler 2 29 Aralık 2022 #11 Lordenmarious dedi: Hayır güvenli moda girerken şifrenizi girmeniz gerekiyor. Bu 4 haneli olan PIN değil, bildiğimiz uzun bir şifre. Genişletmek için tıkla... Güvenli moda girerkende aynı pin hatasını veriyor. Sistem geri yükleme seçeneğinde hesap şifresi istiyor. Google üzerinden şifremi değiştirdim ve son zamanlardaki şifreleremi denedim ama kabul etmiyor. Son düzenleme: 29 Aralık 2022
Lordenmarious dedi: Hayır güvenli moda girerken şifrenizi girmeniz gerekiyor. Bu 4 haneli olan PIN değil, bildiğimiz uzun bir şifre. Genişletmek için tıkla... Güvenli moda girerkende aynı pin hatasını veriyor. Sistem geri yükleme seçeneğinde hesap şifresi istiyor. Google üzerinden şifremi değiştirdim ve son zamanlardaki şifreleremi denedim ama kabul etmiyor.
ilia topuria Hectopat Katılım 17 Nisan 2022 Mesajlar 185 Çözümler 1 Daha fazla Sistem Özellikleri RTX 4060 İntel i5 12400F H610M Cinsiyet Erkek 29 Aralık 2022 #12 Altuğ karatekin dedi: Güvenli moda girerkende aynı pin hatasını veriyor. Sistem geri yükleme seçeneğinde hesap şifresi istiyor. Google üzerinden şifremi değiştirdim ve son zamanlardaki şifreleremi denedim ama kabul etmiyor. Eki Görüntüle 1617405 Genişletmek için tıkla... Google şifresi değil. Microsoft hesabının şifresi.
Altuğ karatekin dedi: Güvenli moda girerkende aynı pin hatasını veriyor. Sistem geri yükleme seçeneğinde hesap şifresi istiyor. Google üzerinden şifremi değiştirdim ve son zamanlardaki şifreleremi denedim ama kabul etmiyor. Eki Görüntüle 1617405 Genişletmek için tıkla... Google şifresi değil. Microsoft hesabının şifresi.
A Altuğ karatekin Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Kasım 2018 Mesajlar 1.152 Çözümler 2 30 Aralık 2022 #13 ilia topuria dedi: Google şifresi değil. Microsoft hesabının şifresi. Genişletmek için tıkla... Onu da değiştirdim kabul etmedi.
ilia topuria dedi: Google şifresi değil. Microsoft hesabının şifresi. Genişletmek için tıkla... Onu da değiştirdim kabul etmedi.
turko35408 Zettapat Katkıda Bulunan 1000'e Doğru Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Kıdemli Üye Katılım 10 Aralık 2019 Mesajlar 21.124 Makaleler 6 Çözümler 547 Yer Konak / İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Elektronik teknisyeni 30 Aralık 2022 #14 "Bir sorun oluştuğundan PIN'iniz kullanılamıyor" hatası PC'de oturum açamıyorum. Neden böyle oluyor? www.technopat.net
"Bir sorun oluştuğundan PIN'iniz kullanılamıyor" hatası PC'de oturum açamıyorum. Neden böyle oluyor? www.technopat.net