Windows Advanced Micro Devices, Inc. Güncellemesi Yeşil Ekrana Sebep Oluyor

yukari

Hectopat
Daha fazla  
Durumu hemen şöyle izah edeyim. Bu bahsettiğim Windows Update Advanced Micro Devices, Inc. güncellemesi geliyor. Güncelliyorum. AMD Radeon Software uygulamasını açtığımda ise Radeon Software ve sürücü versiyonları uyuşmuyor diyor ve bilgisayarda bir süre vakit geçirdikten sonra anlıyorum ki ekran kartı güncellemesi kaldırılmış (YouTube videolarının yeşil renkte gözükmesi gibi yani bilgisayarı ilk aldığım haline dönmüş.). AMD Radeon Software yükleyici üzerinden güncelleme yapıyorum resimdeki gibi. Birkaç gün normal çalışıyor her şey. Sonra yine Windows Update Advanced Micro Devices, Inc. durduk yere ve böyle kısır döngüye giriyor resmen. Kafayı yemek üzereyim resmen kamera şakası gibi. ASUS'un teknik servisine falan mail attım. Dalga geçer gibi bana Adobe Flash Player güncellemesi falan yapın dedi... Bu arada bahsettiğim videonun yeşil gözükmesini de resim olarak attım. Aynen bu şekilde gözüküyor. Sadece bu da değil aynı zamanda garip bir şekilde FPS düşmesi falan da var.

Dosya Ekleri

• Ekran Görüntüsü (182).png
    Ekran Görüntüsü (182).png
    306 KB · Görüntüleme: 56
  • Ekran Görüntüsü (89).png
    Ekran Görüntüsü (89).png
    862,2 KB · Görüntüleme: 52
Son düzenleyen: Moderatör:
Güncellemeyi kaldırabilirsin ve Amd ve Microsoft'a geri dönüş yapabilirsin.
güncellemeyi yapmama gibi bir şansım yok. bilgisayarı kapatırken "güncelleştir ve kapat" seçeneği var. güncellemeyi yapılması zorunlu. kaldırsam bile yine bildirim geliyor. ki neden böyle bir sorun var ki ayrıca yani neden böyle bir kısır döngüye giriyor anlamıyorum. acaba sürümler mi çakışıyor. ve söylediğin firmalara da yazıcam umarım çözerler sorunumu.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı