EndoBero Hectopat Katılım 13 Ocak 2021 Mesajlar 933 Daha fazla Cinsiyet Diğer 23 Ocak 2021 #1 Konuyu nereye yazacağımı bilemedim, ben en iyisi fotoğrafını atayım, siz görün. Çabuk yazarsanız sevinirim.
Konuyu nereye yazacağımı bilemedim, ben en iyisi fotoğrafını atayım, siz görün. Çabuk yazarsanız sevinirim.
H hakobest Kilopat Katılım 8 Temmuz 2019 Mesajlar 972 Çözümler 15 23 Ocak 2021 #2 Simgelerin üstüne gelip, basılı tutarsanız fareyi de hareket ettirerek yerlerini değiştirebilirsiniz. Eğer sorununuz buysa.
Simgelerin üstüne gelip, basılı tutarsanız fareyi de hareket ettirerek yerlerini değiştirebilirsiniz. Eğer sorununuz buysa.
AJFA Petapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Çözüme Giden Yol Katılım 6 Mayıs 2013 Mesajlar 7.730 Makaleler 28 Çözümler 402 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Ocak 2021 #3 7. adımı inceleyin: Görev çubuğunu yapılandırma | Technopat Sosyal 7. adımdaki ekran görüntüsünde bulunan ''Tüm simgeleri ve bildirimleri görev çubuğunda her zaman göster'' seçeneğini devre dışı bırakın.
7. adımı inceleyin: Görev çubuğunu yapılandırma | Technopat Sosyal 7. adımdaki ekran görüntüsünde bulunan ''Tüm simgeleri ve bildirimleri görev çubuğunda her zaman göster'' seçeneğini devre dışı bırakın.