12 tane sürücü güncel değilmiş güncelleyeyimKablosuz sürücülerinizi güncelleyin veya yeniden yükleyin ve kablolu bağlanmayı deneyin.
2. yöntemini deniyeceğimAğı unut dedikten sonra tekrar şifreyi girerek deneyin. Yine olmazsa Wi-Fi sürücünüzü güncelleyin.
DriverIdentifier 6.0 programını kurdum bi sorun mu var ?Bir dakika, 12 tanesinin güncel olmadığını nereden anladınız? Umarım Driver Booster kullanmadınız. Kullandıysanız hemen geri yükleme noktası var ise eski bir tarihe geri dönün. Yoksa da temiz kurulum ile yolunuza devam edin.
www.technopat.net
Zaten o yöntemle yaptım ve oldu sorun çözüldü. Bi sorun varsa bilgisayarı kapatıp açayım Deep Freeze var.Sakın kurmayın o tarz yazılımları. Donanım kimliğini paylaşın size sürücü linki veririm indirirsiniz. Rehber aşağıda mevcut.
Donanım Kimliği ile Sürücüleri Bulma
Aygıtların donanım kimliği ile aradığınız sürücüyü çok daha kısa sürede bulabilirsiniz. Dünya üzerindeki neredeyse her bilgisayar parçasının bir Vendor (Üretici) ve bir de Device (Aygıt) ID'si yani kimliği vardır. VEN yani Vendor üreticinin kodudur.www.technopat.net
@Enes3078 Dostum discord üzerinden ulaşabilir misin? Expert#9999Deep Freeze varsa hemen kapatın bilgisayarı, o tarz driver yükleyen yazılımlara asla bulaşmayın. Dediğim yöntem dışında yöntemlere de yönelmeyin mümkünse.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.