"Windows bağlantısını yapamadı" hatası

koslowin

Hectopat
Yer
Gaziantep
Daha fazla  
Önceden bağlandığım ağa şimdi bağlanamıyorum. Telefonlar bağlanıyor ama bilgisayarım bağlanmıyor.

Ekran Alıntısı.PNG

Bir dakika, 12 tanesinin güncel olmadığını nereden anladınız? Umarım Driver Booster kullanmadınız. Kullandıysanız hemen geri yükleme noktası var ise eski bir tarihe geri dönün. Yoksa da temiz kurulum ile yolunuza devam edin.

Sakın kurmayın o tarz yazılımları. Donanım kimliğini paylaşın size sürücü linki veririm indirirsiniz. Rehber aşağıda mevcut.

Sakın kurmayın o tarz yazılımları. Donanım kimliğini paylaşın size sürücü linki veririm indirirsiniz. Rehber aşağıda mevcut.

Zaten o yöntemle yaptım ve oldu sorun çözüldü. Bi sorun varsa bilgisayarı kapatıp açayım Deep Freeze var.

Deep Freeze varsa hemen kapatın bilgisayarı, o tarz driver yükleyen yazılımlara asla bulaşmayın. Dediğim yöntem dışında yöntemlere de yönelmeyin mümkünse.

Donanım Kimliği PCI\VEN_168C&DEV_002B&SUBSYS_04011B9A&REV_01

Deep Freeze varsa hemen kapatın bilgisayarı, o tarz driver yükleyen yazılımlara asla bulaşmayın. Dediğim yöntem dışında yöntemlere de yönelmeyin mümkünse.
@Enes3078 Dostum discord üzerinden ulaşabilir misin? Expert#9999

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı