Çözüldü Windows boşta kendi kendine arka planda işlem yapıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Azer Aliyev

Kilopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar. Benim ASUS TUF Gaming A15 laptopum var. Yeni format atmışdım kendisine. Fakat bu gün bir oyuna girip çıktıktan sonra mouse imleçinin 7-8 saniyeden bir düzenli olarak döndüğünü fark ettim. Bu beni şüphelendirdi ve hemen virüs taraması yaptım fakat bir tehdit bulunmadı. Arka planda bir şeyler yapıyor fakat görev yöneticisinde gözükmüyor ne olduğu. Tüm kullanım değerleri normal, her zamanki gibi. İmleçin 7-8 saniyede bir dönmesinin sebebi nedir acaba formatdan başka çözümü var mıdır? Yardımcı olursanız sevinirim.

Çözüm
Bazen güncelleme alırken bunu yapabiliyor bir-iki gün gözlemlemekte fayda var.
Bazen güncelleme alırken bunu yapabiliyor bir-iki gün gözlemlemekte fayda var.

Bu sabah ASUS System Control Interface V2-'yi güncellememi istedi Windows, ondan olabilir mi?
Düzeldi, arkadaşlar. poyraz_42 adlı arkadaşın dediği gibi biraz zaman geçtikten sonra kendi kendine düzeldi. Teşekkürler.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı