T Tr_temhA Hectopat Katılım 17 Mayıs 2021 Mesajlar 1.441 Çözümler 10 10 Eylül 2024 #1 RAM 4 GB Kurulum aşamasında bu hatayı aldım. Sanırım belli başlı kodları yazınca çözülüyor ama ne yazmam gerekiyor bilmiyorum. Bir de diski tam olarak neye çevireceğim? Sanırım diskin NTFS olması lazım.
Kurulum aşamasında bu hatayı aldım. Sanırım belli başlı kodları yazınca çözülüyor ama ne yazmam gerekiyor bilmiyorum. Bir de diski tam olarak neye çevireceğim? Sanırım diskin NTFS olması lazım.
dolob Hectopat Katılım 5 Ağustos 2024 Mesajlar 3.516 Çözümler 74 Yer Spica, Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Eylül 2024 #11 Tr_temhA dedi: Hocam çok karışık. Direk yeniden başlatsam bilgisayarı? Genişletmek için tıkla... Tabi tabi. Yeniden başlatmak bir numaralı çözümdür her zaman. Hem de icad edilmiş tüm cihazlarda. Ben en azından bir kere de olsa denemiş ve aynı sonucu aldığınızı varsaymıştım. Yeniden başlatma işlemi denenmeden önce hiçbir sorun sorun değildir. Artı 0 Eksi
Tr_temhA dedi: Hocam çok karışık. Direk yeniden başlatsam bilgisayarı? Genişletmek için tıkla... Tabi tabi. Yeniden başlatmak bir numaralı çözümdür her zaman. Hem de icad edilmiş tüm cihazlarda. Ben en azından bir kere de olsa denemiş ve aynı sonucu aldığınızı varsaymıştım. Yeniden başlatma işlemi denenmeden önce hiçbir sorun sorun değildir.
KS KS T Tr_temhA Hectopat Katılım 17 Mayıs 2021 Mesajlar 1.441 Çözümler 10 10 Eylül 2024 #12 SdtCngz dedi: Diskin GPT oldugunu nereden biliyorsunuz? Ben de böyle hata alıyorum CMD ile MBR GPT çevirip format atabilmiştim. Genişletmek için tıkla... Öyle hata vermişti çünkü. CMD ekranını açabilsem halledeceğim. Artı 0 Eksi
SdtCngz dedi: Diskin GPT oldugunu nereden biliyorsunuz? Ben de böyle hata alıyorum CMD ile MBR GPT çevirip format atabilmiştim. Genişletmek için tıkla... Öyle hata vermişti çünkü. CMD ekranını açabilsem halledeceğim.
S SdtCngz Hectopat Katılım 4 Mart 2022 Mesajlar 2.246 Çözümler 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Eylül 2024 #13 Tr_temhA dedi: Öyle hata vermişti çünkü. CMD ekranını açabilsem halledeceğim. Genişletmek için tıkla... O kısımda açılıyor hocam. Artı 0 Eksi
Tr_temhA dedi: Öyle hata vermişti çünkü. CMD ekranını açabilsem halledeceğim. Genişletmek için tıkla... O kısımda açılıyor hocam.
KS KS T Tr_temhA Hectopat Katılım 17 Mayıs 2021 Mesajlar 1.441 Çözümler 10 10 Eylül 2024 #14 SdtCngz dedi: O kısımda açılıyor hocam. Genişletmek için tıkla... Nedense açamıyorum. Artı 0 Eksi