A Acemi Kaşif Kilopat Katılım 2 Ocak 2019 Mesajlar 380 30 Kasım 2021 #1 Daha dün sorunsuz kullanıyordum ama bugün bir açmayı denedim ki artık üstüne ne kadar tıklarsam tıklayayım hiç tepki vermiyor.
Daha dün sorunsuz kullanıyordum ama bugün bir açmayı denedim ki artık üstüne ne kadar tıklarsam tıklayayım hiç tepki vermiyor.
ByCrypto Decapat Katılım 25 Ekim 2020 Mesajlar 414 Çözümler 2 Yer Adana Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Kasım 2021 #2 Şu gönderiye bakabilirsiniz. Çözüldü: Windows Defender açılmıyor Arkadaşlar ayarlardan Windows güvenliğini aça basıyorum. Fakat sadece böyle bir ekran geliyor. Ne yapmam gerekiyor? www.technopat.net Artı 0 Eksi
Şu gönderiye bakabilirsiniz. Çözüldü: Windows Defender açılmıyor Arkadaşlar ayarlardan Windows güvenliğini aça basıyorum. Fakat sadece böyle bir ekran geliyor. Ne yapmam gerekiyor? www.technopat.net
KS KS A Acemi Kaşif Kilopat Katılım 2 Ocak 2019 Mesajlar 380 30 Kasım 2021 #3 ByCrypto dedi: Şu gönderiye bakabilirsiniz. Çözüldü: Windows Defender açılmıyor Arkadaşlar ayarlardan Windows güvenliğini aça basıyorum. Fakat sadece böyle bir ekran geliyor. Ne yapmam gerekiyor? www.technopat.net Genişletmek için tıkla... Maalesef işe yaramadı. Artı 0 Eksi
ByCrypto dedi: Şu gönderiye bakabilirsiniz. Çözüldü: Windows Defender açılmıyor Arkadaşlar ayarlardan Windows güvenliğini aça basıyorum. Fakat sadece böyle bir ekran geliyor. Ne yapmam gerekiyor? www.technopat.net Genişletmek için tıkla... Maalesef işe yaramadı.
alpethz Hectopat Katılım 28 Kasım 2020 Mesajlar 2.956 Makaleler 2 Çözümler 21 30 Kasım 2021 #4 Aşağıdaki uygulama ile aktifleştirmeyi deneyin. Defender Control v2.1 In Windows there is no option to completely turn off Microsoft Defender , Defender control is a Portable freeware to disable Ms Defender. www.sordum.org Artı 0 Eksi
Aşağıdaki uygulama ile aktifleştirmeyi deneyin. Defender Control v2.1 In Windows there is no option to completely turn off Microsoft Defender , Defender control is a Portable freeware to disable Ms Defender. www.sordum.org