Windows Defender Düzeltme Tamamlanamadı

Daha fazla  
Merhabalar, içinde adware olan bir dosyayı indirdiğimden dolayı Windows Defender uyarı verdi, sonra onu sildi. Ben sonrasında tam tarama yaptırdım bir şey çıkmadı fakat koruma geçmişinde resimde de gördüğünüz gibi düzeltme tamamlanamadı diyor. Bunun için ne yapmam lazım?

Hocam merhaba. Konuyu hortlatıyorum kusura bakmayın bende 2-3 gün önce senin gibi bir olay yaşadım Defender'den uyarı geldi ve koruma geçmişine girdiğimde böyle gösteriyor etkilenen öğelerde böyle bir dosya yok ve böyle bir dosya indirmedim zaten koruma geçmişinden ne zaman silincek bu uyarı ve bir sakıncası var mı? @Murat5038

Telefondan bilgisayara bir dosya atmadım veya indirmedim güvenli olmayan bir siteye girdim böyle bir uyarı verdi sanırsam web tehditi algıladı.

Son düzenleyen: Moderatör:
Alttan KIS 2021 ile sistemi taratın sorun varsa temziler. Defender buglı ondan silse de gösterebiliyor.

Hocam hani şu anda anormal bir durum yok değil mi dosyayı Defender silmiş indirilenler kısmında öyle bir dosya yok zaten öyle bir dosya indirmedim tekrar söyleyeyim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…