Windows Defender güvenli mi ?

  • Konuyu başlatan Technogamer
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 10
  • Görüntüleme 4B
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
T

Technogamer

Ziyaretçi
Windows 8.1 kullanıyorum. Içinde Windows Defender var. Güvenli mi sizce ? Değilse Avira Free gibi bir ücretsiz program kullanacağım.
 
Eğer illegal kullanacaksanız (kesinlikle karşıyım) Avira'yı kullanın. Defender ile arasında ki fark biraz daha fazladır ama bence orjinal bir antivirüs kullanın.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Oyun ve film indiriyorum. Internette geziyorum. Çok nadir bankacılık işleri yapıyorum. Bu arada malesef antiviruse para veremem. Bir de Avira kurarsam Firewall kurmam gerekir mi ?
 
Şu iyidir bu kötüden ziyade kullanıma bağlıdır. Outpost firewall olarak çok iyi, Comodo ise hips olarak firewall kısmını takviye eden bir yazılım. Outpost İngilizce dil destekli Comodo da Türkçe dil seçeneği mevcut.
 
Defender yetersiz'dir diyorsunuzda defender yüzünden kac virus girdi bilgisayariniza...

Uzun zamandir (Cok cok uzun zamandir) windows defender kullaniyorum, marez isleriylede (anladiniz siz onu) oldukca icli disliyim , lakin birgün virus girmedi bilgisayarima.
Bence virus riski kullanici deneyimi ile orantilidir , deneyimsiz bir pc kullaniciysaniz anlarim gidin en pahali en iyi internet security'i alin...
Ama ortalama bir kullanici icin Windows Defender bicilmis kaftan bence...
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Geri
Yukarı