Bilgisayarına kolaylıkla virüs girer başka bir virüs programı kullanmadığın sürece.Açık kalması bilgisayarınız için daha iyi olacaktır.Arkadaşlar Windows Defender güvenlik duvarını kapatsam bir sıkıntı olur mu?
Hocam regedit üzerinde, güvenli bir şekilde kapatabilirsiniz. 3. parti yazılım kullanmayın, bunun için.Ben direkt üçüncü parti uygulama ile kökten kapattım. Malum 4 GB RAM var... Ben de herhangi bir sorun olmadı ama başka bir antivirüs programı yüklemeyi unutmayın. Tavsiyem Kaspersky'dır.
drive.google.com
Hocam regedit üzerinde, güvenli bir şekilde kapatabilirsiniz. 3. parti yazılım kullanmayın, bunun için.
Paylaştığım reg dosyasını indirin. Üzerine çift tıklayın ve evet-tamam deyin.defender.reg
drive.google.com
Sonra PC'ye reset atın.
Eki Görüntüle 1155849
Oyunlarımda 10-15FPS arttı benim.
Windows Defender, antivirüs programları vs. virüs, zararlı yazılım yemenizi önlemez.Kapatacağımda acaba virüs vs yer miyim?
Hayır kesinlikle kapatmamalısın. Hem neden kapatmak istiyorsun ki?
Hayır kesinlikle kapatmamalısın. Hem neden kapatmak istiyorsun ki?
Oyunlarda hile açtığında banlanırsın.Arkadaşlar Windows Defender güvenlik duvarını kapatsam bir sıkıntı olur mu?
Kapatma. Windows'un bazı yerlerinde de görev yapıyor.(CPU kullanımından anladım)Kapatacağımda acaba virüs vs yer miyim?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.