Gölge Hayalet
Hectopat
Windows Defender ile hızlı tarama yaptım, 0 virüs çıktı. Şimdi tam tarama yapıyorum. Sonuçlara güvenebilir miyim?
Windows Defender tarama için yeterli olmayabilir.Windows Defender ile hızlı tarama yaptım, 0 virüs çıktı. Şimdi tam tarama yapıyorum. Sonuçlara güvenebilir miyim?
Defender bana yetiyor ve güveniyorum.Windows Defender ile hızlı tarama yaptım, 0 virüs çıktı. Şimdi tam tarama yapıyorum. Sonuçlara güvenebilir miyim?
Aynen en sağlıklı sonuç. Defender çevrimdışı tarama virüslerin yüzde 70 ini tespit edebilir. Cloud desteği olmayınca bir hiçtir defender. Ayrıca defender e güvenmeyin. Bitdefender free ve eset online scanner ikilisi çok daha iyi olacaktır. Malwarebytes de kullanılabilir ama katana motoru sonrası fp oranı arttı.Defender bana yetiyor ve güveniyorum.
Defender ile en sağlıklı sonucu çevrimdışı tarama yaparak alırsınız. En azından ayda bir yapmanızı tavsiye ederim.
Eki Görüntüle 2421335
15 yıldır hergün minimum 8 saat PC başındayım. O hiç olan Defender dışında virüs programı kullanmadım ve hiç virüs bulaşmadı. İlginç.Aynen en sağlıklı sonuç. Defender çevrimdışı tarama virüslerin yüzde 70 ini tespit edebilir. Cloud desteği olmayınca bir hiçtir defender. Ayrıca defender e güvenmeyin. Bitdefender free ve eset online scanner ikilisi çok daha iyi olacaktır. Malwarebytes de kullanılabilir ama katana motoru sonrası fp oranı arttı.
Çok teşekkürler15 yıldır hergün minimum 8 saat PC başındayım. O hiç olan Defender dışında virüs programı kullanmadım ve hiç virüs bulaşmadı. İlginç.
Ayrıca en iyi Defender dediğimi sanmadın umarım. Öyle bir iddiam yok.
Söyledğim şey defender kullanılacak ise çevrimdışı metodun kullanılmasının iyi sonuç verdiği.
@Gölge Hayalet
Gelecekte de daha iyi bir virüs programı ile devam etmeyi düşünmüyorsanız, amacınız mevcut sorun için kullanmak ise Karspersky rescue disk ile virüs taraması yapabilirsiniz.
Kurulması gerekmiyor. USB belleğe bootable olarak yazdırıp sistemi tarayabilirsiniz.
Free Rescue Disk Download | Kaspersky
Download Kaspersky Free Rescue Disk. Rescue your PC in these easy steps.www.kaspersky.com
15 yıldır her gün minimum 8 saat PC başındayım. O hiç olan Defender dışında virüs programı kullanmadım ve hiç virüs bulaşmadı. İlginç.
Ayrıca en iyi Defender dediğimi sanmadın umarım. Öyle bir iddiam yok.
Söyledğim şey Defender kullanılacak ise çevrimdışı metodun kullanılmasının iyi sonuç verdiği.
@Gölge Hayalet
Gelecekte de daha iyi bir virüs programı ile devam etmeyi düşünmüyorsanız, amacınız mevcut sorun için kullanmak ise Kaspersky Rescue Disk ile virüs taraması yapabilirsiniz.
Kurulması gerekmiyor. USB belleğe bootable olarak yazdırıp sistemi tarayabilirsiniz.
Free Rescue Disk Download | Kaspersky
Download Kaspersky Free Rescue Disk. Rescue your PC in these easy steps.www.kaspersky.com
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.