Acilen Kaspersky yükleyip tarama yapın, her ihtimale karşı gerekli.Windows Defender virüs koruması çalışmıyordu hizmetler kısmından açmaya çalıştım, oradan açmaya çalıştığıma böyle bir uyarı veriyor ne yapabilirim?
Eki Görüntüle 964661
Avast kullanıyorum ve sürekli tarama yapıyorum. Hiçbir şey yok diyorAcilen Kaspersky yükleyip tarama yapın, her ihtimale karşı gerekli.
Avast kullanmanızı önermem şahsen. Kendisi virüs gibi davranıyor.Avast kullanıyorum ve sürekli tarama yapıyorum. Hiçbir şey yok diyor
Avast'ın kendisi virüs.Avast kullanıyorum ve sürekli tarama yapıyorum. Hiçbir şey yok diyor
Avast'ın kendisi virüs.
Norton ama ücretli. Ücretsiz olarak Kaspersky Free.Peki siz hangi antivürüsü önerirsiniz? Şu an McAfee kullanıyorum da sıktı.
Kaspersky.Peki siz hangi antivürüsü önerirsiniz? Şu an McAfee kullanıyorum da sıktı.
Defender virüs engelleyemez. Kaspersky kurun.Windows Defender virüs koruması çalışmıyordu hizmetler kısmından açmaya çalıştım, oradan açmaya çalıştığıma böyle bir uyarı veriyor ne yapabilirim?
Eki Görüntüle 964661
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.