Forumda aynı sorunu diğer kullanıcılar da yaşamış.
Bugün bilgisayarıma WinRAR yükledim. Uyumadan önce bilgisayarıma Windows Defender'dan her zaman yaptığım gibi tam tarama yapayım dedim ve böyle bir şey çıktı. Kaldır dedim ve tehdit engellendi dedi.
www.technopat.net
Az önce Windows Defender tam tarama yaptım. Trojan:Win32/Egairtigado!rfn adlı bir virüs buldu ve şu an karantinaya aldı. Etkilenen öğeler: C:\program Files\WinRAR\Default32.SFX diyor. Malwarebytes ile de tarama yaptım, Bannerlord'un bir dosyasını tehdit olarak algıladı, o sanırım false positive...
www.technopat.net
Arkadaşlar geçen de Defender'dan tarama yapıyordum. Format attıktan sonra bu taramayı yapmama rağmen trojan çıktı. WinRAR'ın gösteriyor dosya konumunu sebebi nedir? WinRAR'da mı virüs vardı yoksa bir RAR dosyasını veya sıkıştırılmış dosyayı açarken falan mı geçti? Ve formattan sonra neden...
www.technopat.net
Önceden böyle bir sorun yoktu Türkçe yeni sürüme güncelleyince oldu.
Emin olmak için WinRAR'ı sildim ve garanti olması açısından C:\program files klasöründe yer alan WinRAR klasörünü de sildim ardından WinRAR 64 Bit'i kendi sitesinden indirip kurdum.
Aynı dosyayı tekrar VirusTotal'e attığımda sorun devam ediyordu.
VirusTotal
www.virustotal.com
Eki Görüntüle 2587353
Ardından İngilizce sürümünü kurdum ve sonuç bu şekilde.
VirusTotal
www.virustotal.com
Son olarak 7.01 (32 Bit) Türkçe sürümünün yüklü olduğu bir bilgisayarımdaki dosyayı tarattığımda ise sonuç bu şekilde.
VirusTotal
www.virustotal.com