Çözüldü Windows Defender 'Yöneticiniz bu işlemi engelledi' hatası

• Konuyu başlatan asnel
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 5
  • Görüntüleme 1.147
Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

asnel

Hectopat
Dün ekstra olarak ayarlardan fidye yazılımına karşi korumayı (fotoğrafta verdiğim) ayarı açtım daha yararlı olur diye. RDR2 oynarken oyunu save ederken sorun çıktı ardından gelen bildirimler bu şekilde. Fidye yazılımına karşı korumayı kapalı tutarsam bir sorun olur mu sizce ya da çözümü var mı?

Açtığım ayar ve aldığım hata.

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2023-01-10 204250.jpg
    43,2 KB · Görüntüleme: 93
  • Ekran görüntüsü 2023-01-10 204205.jpg
    45,6 KB · Görüntüleme: 102
Çözüm
Eylemlere tıklayıp izin ver derseniz bir sorun çıkmaz diye düşünüyorum. Bende de oluyor izin ver diyorum ve geçiyorum.
Eylemlere tıklayıp izin ver derseniz bir sorun çıkmaz diye düşünüyorum. Bende de oluyor izin ver diyorum ve geçiyorum.

Çözüm
Aynı hatayı mı alıyorsunuz? Bu socialclubexe falan güvenilir bir şey değil mi?

Hocam oyununuz anladığım kadarı ile orijinal. Social Club Rockstar gibi büyük bir firmanın ve virüs yoktur. Rahatlıkla izin verebilirsiniz. Korsan ise bilemem.

Hocam oyununuz anladığım kadarı ile orijinal. Social Club Rockstar gibi büyük bir firmanın ve virüs yoktur. Rahatlıkla izin verebilirsiniz. Korsan ise bilemem.

Yok yok Steam'den aldım sonunda exe ve helper gibi ibareyi görünce garipsedim teşekkür ederim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…