Derman94941 Picopat Katılım 16 Mart 2023 Mesajlar 45 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Temmuz 2023 #1 Arkadaşlar boyle bir şey buldu bu nedir? Bir de bunlar var. Bu nedir? Son düzenleyen: Moderatör: 11 Temmuz 2023
Nizel G Megapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 9 Nisan 2023 Mesajlar 10.129 Makaleler 13 Çözümler 201 Yer Hinohara Nishitama 11 Temmuz 2023 #2 Ya reklamdır ya da Yandex kurulum dosyası. Bir uygulamanın Yandex ile anlaşması da olabilir, çalışması için gereksinim de. Bu nedir diye sorduğun şey de hata raporu. Destek forumumuzda paylaşın falan diyor. Sık olmuyorsa sorun yok. Tehdit de değil. Tabii, rastgele yerlere tıklayarak bir program kurmadıysan.
Ya reklamdır ya da Yandex kurulum dosyası. Bir uygulamanın Yandex ile anlaşması da olabilir, çalışması için gereksinim de. Bu nedir diye sorduğun şey de hata raporu. Destek forumumuzda paylaşın falan diyor. Sık olmuyorsa sorun yok. Tehdit de değil. Tabii, rastgele yerlere tıklayarak bir program kurmadıysan.
Derman94941 Picopat Katılım 16 Mart 2023 Mesajlar 45 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Temmuz 2023 #3 Nizel G dedi: Ya reklamdır ya da Yandex kurulum dosyası. Bir uygulamanın Yandex ile anlaşması da olabilir, çalışması için gereksinim de. Bu nedir diye sorduğun şey de hata raporu. Destek forumumuzda paylaşın falan diyor. Sık olmuyorsa sorun yok. Tehdit de değil. Tabii, rastgele yerlere tıklayarak bir program kurmadıysan. Genişletmek için tıkla... Aga şey kurdum Kaspersky o Yandex indirdi.
Nizel G dedi: Ya reklamdır ya da Yandex kurulum dosyası. Bir uygulamanın Yandex ile anlaşması da olabilir, çalışması için gereksinim de. Bu nedir diye sorduğun şey de hata raporu. Destek forumumuzda paylaşın falan diyor. Sık olmuyorsa sorun yok. Tehdit de değil. Tabii, rastgele yerlere tıklayarak bir program kurmadıysan. Genişletmek için tıkla... Aga şey kurdum Kaspersky o Yandex indirdi.
Nizel G Megapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 9 Nisan 2023 Mesajlar 10.129 Makaleler 13 Çözümler 201 Yer Hinohara Nishitama 11 Temmuz 2023 #4 Derman94941 dedi: Aga şey kurdum Kaspersky o Yandex indirdi. Genişletmek için tıkla... Yandex ile reklam anlaşması vardır, kurarken hızlı hızlı bastığın tuşlardan birinde de kurulmasını kabul etmişsindir. Sıkıntı yok, istemiyorsan kaldır.
Derman94941 dedi: Aga şey kurdum Kaspersky o Yandex indirdi. Genişletmek için tıkla... Yandex ile reklam anlaşması vardır, kurarken hızlı hızlı bastığın tuşlardan birinde de kurulmasını kabul etmişsindir. Sıkıntı yok, istemiyorsan kaldır.