Windows "devam etmek için bir yönetici kullanıcı adı ve parolası girin." uyarısı

Boris Animal

Yoctopat
Daha fazla  
Windows'ta yeni bir yönetici oturumu açtıktan sonra diğer tüm yönetici hesapları "administrator" dahil hepsini kaldırdım, sanırım büyük hata yaptım. Şu anda guest oturumuyla kalakalmış durumdayım .exe uzantılı dosyaların %90'ını açamıyorum CMD.exe yönetici çalıştıramıyorum güvenli mod kısmını denedim orada da yönetici izni istiyor. Windows'un bu bilgisayarı sıfırla seçeneği ile sıfırlamak istedim, here seferinde sıfırlanırken 5-10 dakika sonra "bir hatayla karşılaşıldı hiçbir değişiklik yapılmadı" deyip tekrar eski haline dönüyor. USB ile format atmak için Rufus indirdim, yönetici izni olmadan o da açılmıyor, 2 gündür kafayı yedim sadece şunu merak ediyorum bir başkası USB belleğe format olayını yükletip benim bilgisayarda tamamen sıfırlayabilir miyiz? Eminim yine hata olacak ama başka bir çözüm gelmiyor aklıma.

Son düzenleyen: Moderatör:
Başka PC de tüm adımlara dikkat ederek düzgün bir kurulum USB si hazırlamanız halinde sorunsuz bir şekilde Windows'u olması gereken ayarlar ile kurabilirsiniz.
  • Hata olmaması için kurulum esnasında Technopat'ta bulunan rehberlerden yardım alın.
  • Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
    Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
  • Ek olarak aşağıdaki linkte yazılanlara da dikkat eder iseniz temiz ve sorunsuz bir kurulum olur. (Her adımı aynen uygulamanız şart değil. Mümkün olanları yapmanız yeterli.)

Sisteminizde geri yükleme var mı?
bilgisayarı yeniden başlatırken shift tuşuna basıyorduk ve orada sistemi yeniden yükle gibi bir seçenek vardı orada ki tüm herşeyi denedim sanırsam ama sizin dediğiniz başka birşey mi acaba?

Başka PC de tüm adımlara dikkat ederek düzgün bir kurulum USB si hazırlamanız halinde sorunsuz bir şekilde Windows'u olması gereken ayarlar ile kurabilirsiniz.
Leptop'un markası Lenovo BIOS: 3JCN21WW acaba artık bilgisayarcı kaldı mı bilmiyorum bir şekilde yaptırmaya çalışacağım kişiye bu bilgileri vermem yararlı olur mu? bazı videolarda format atıldıktan sonra bile hatayla karşılaşan arkadaşların yorumlarına denk geldim de o yüzden sordum

Leptop'un markası Lenovo BIOS: 3JCN21WW acaba artık bilgisayarcı kaldı mı bilmiyorum bir şekilde yaptırmaya çalışacağım kişiye bu bilgileri vermem yararlı olur mu?
Her bilgisayarcı rahatlıkla format atar.
Aşağıda yazdıklarımı bilgisayarcıya mutlaka söyleyin.
  • Kurtarmanız gereken veri yok ise diski komple silerek tek parça haline getirsin. Diski bölmesin. Yani sadece C olsun. D ye ihtiyacınız var ise çok kolay bir şekilde sonradan kendiniz yapabilirsiniz.
  • Windows'u crack ile etkinleştirmesin. Lisansınız var ise zaten kendi etkinleşir. Yok ise kendiniz ucuz lisans ile etkinleştirebilirsiniz.
  • Windows güncellemeleri tam olarak yapsın, gerekiyor ise driverleri de kursun.
  • Yerel hesap ile kursun. Siz daha sonra microsoft hesabı ile kullanıcı ekleyebilirsiniz veya bilgisayarcı format attıktan sonra bu işlemi ona da yaptırabilirsiniz. İki dakikalık iş.

Son düzenleme:
Tamamdır zaten hangi foruma, hangi videoya baktıysam benim gibi çözüme kavuşamayan kişilerin %100'ü format atarak çözmüş bu sorunu, ama aralarda format attıktan sonra bile farklı hata alanlara denk geldim umarım onlardan birisi ben olmam, bu hatayı alan kişi eğer bunu okuysan emin ol bende senin gibi her şeyi denedim tek çare sanırım format, eğer format işe yararsa yazarım buraya çözüldü işaretlerim iyi günler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Tamamdır zaten hangi foruma, hangi videoya baktıysam benim gibi çözüme kavuşamayan kişilerin %100'ü format atarak çözmüş bu sorunu, ama aralarda format attıktan sonra bile farklı hata alanlara denk geldim umarım onlardan birisi ben olmam, bu hatayı alan kişi eğer bunu okuysan emin ol bende senin gibi her şeyi denedim tek çare sanırım format, eğer format işe yararsa yazarım buraya çözüldü işaretlerim iyi günler.
Windows'un temeli/çekirdeği ile oynamışsınız.
Belki (çok ama çok zayıf bir ihtimal ile) format atmadan da çözüme ulaşılabilir ama yine de ilk etapta farkına varamayacağımız dengesiz birşeyler kalır diye düşünüyorum. Tavsiyem sıfırdan temiz kurulum.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı