icasilverballers Hectopat Katılım 31 Aralık 2020 Mesajlar 1.965 Çözümler 4 Yer İstanbul 10 Ağustos 2022 #1 Arkadaşlar duvar kağıdım uzun zamandır bu şekilde ve artık bir yenilik görmek istiyorum. Windows'u etkinleştirmeden nasıl değiştirebilirim?
Arkadaşlar duvar kağıdım uzun zamandır bu şekilde ve artık bir yenilik görmek istiyorum. Windows'u etkinleştirmeden nasıl değiştirebilirim?
Çözüm w1llard 10 Ağustos 2022 icasilverballers dedi: Arkadaşlar duvar kağıdım uzun zamandır bu şekilde ve artık bir yenilik görmek istiyorum. Windows'u etkinleştirmeden nasıl değiştirebilirim? Eki Görüntüle 1481097 Genişletmek için tıkla... Hocam goggleden vb. yerlerden fotoğraf indirmeniz lazım, masaüstüne atın sağ tıklayın, masaüstü olarak ayarla var, onu seçin.
icasilverballers dedi: Arkadaşlar duvar kağıdım uzun zamandır bu şekilde ve artık bir yenilik görmek istiyorum. Windows'u etkinleştirmeden nasıl değiştirebilirim? Eki Görüntüle 1481097 Genişletmek için tıkla... Hocam goggleden vb. yerlerden fotoğraf indirmeniz lazım, masaüstüne atın sağ tıklayın, masaüstü olarak ayarla var, onu seçin.
w1llard Hectopat Katılım 17 Haziran 2022 Mesajlar 2.976 Makaleler 1 Çözümler 18 10 Ağustos 2022 #2 icasilverballers dedi: Arkadaşlar duvar kağıdım uzun zamandır bu şekilde ve artık bir yenilik görmek istiyorum. Windows'u etkinleştirmeden nasıl değiştirebilirim? Eki Görüntüle 1481097 Genişletmek için tıkla... Hocam goggleden vb. yerlerden fotoğraf indirmeniz lazım, masaüstüne atın sağ tıklayın, masaüstü olarak ayarla var, onu seçin. Artı 0 Eksi Çözüm
icasilverballers dedi: Arkadaşlar duvar kağıdım uzun zamandır bu şekilde ve artık bir yenilik görmek istiyorum. Windows'u etkinleştirmeden nasıl değiştirebilirim? Eki Görüntüle 1481097 Genişletmek için tıkla... Hocam goggleden vb. yerlerden fotoğraf indirmeniz lazım, masaüstüne atın sağ tıklayın, masaüstü olarak ayarla var, onu seçin.
Emir Bozat Megapat Zamanın Tanığı Katılım 9 Eylül 2019 Mesajlar 5.071 Çözümler 32 Yer Yalova/Merkez Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenciyiz aga. 10 Ağustos 2022 #3 icasilverballers dedi: Arkadaşlar duvar kağıdım uzun zamandır bu şekilde ve artık bir yenilik görmek istiyorum. Windows'u etkinleştirmeden nasıl değiştirebilirim? Eki Görüntüle 1481097 Genişletmek için tıkla... Duvar kağıdı yapmak istediğiniz fotoğrafa sağ tıklayın. Masaüstü duvar kağıdı olarak ayarla seçeneğine tıklayın. Ve duvar kağıdınız değişmiş olacak. Artı 0 Eksi
icasilverballers dedi: Arkadaşlar duvar kağıdım uzun zamandır bu şekilde ve artık bir yenilik görmek istiyorum. Windows'u etkinleştirmeden nasıl değiştirebilirim? Eki Görüntüle 1481097 Genişletmek için tıkla... Duvar kağıdı yapmak istediğiniz fotoğrafa sağ tıklayın. Masaüstü duvar kağıdı olarak ayarla seçeneğine tıklayın. Ve duvar kağıdınız değişmiş olacak.
KS KS icasilverballers Hectopat Katılım 31 Aralık 2020 Mesajlar 1.965 Çözümler 4 Yer İstanbul 10 Ağustos 2022 #4 w1llard dedi: Hocam goggleden vb. yerlerden fotoğraf indirmeniz lazım, masaüstüne atın sağ tıklayın, masaüstü olarak ayarla var, onu seçin. Genişletmek için tıkla... Emir Bozat dedi: Duvar kağıdı yapmak istediğiniz fotoğrafa sağ tıklayın. Masaüstü duvar kağıdı olarak ayarla seçeneğine tıklayın. Ve duvar kağıdınız değişmiş olacak. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler. Artı 0 Eksi
w1llard dedi: Hocam goggleden vb. yerlerden fotoğraf indirmeniz lazım, masaüstüne atın sağ tıklayın, masaüstü olarak ayarla var, onu seçin. Genişletmek için tıkla... Emir Bozat dedi: Duvar kağıdı yapmak istediğiniz fotoğrafa sağ tıklayın. Masaüstü duvar kağıdı olarak ayarla seçeneğine tıklayın. Ve duvar kağıdınız değişmiş olacak. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler.
w1llard Hectopat Katılım 17 Haziran 2022 Mesajlar 2.976 Makaleler 1 Çözümler 18 10 Ağustos 2022 #5 icasilverballers dedi: Teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Rica ederimm hocam, ben teşekkür ederim. Artı 0 Eksi
icasilverballers dedi: Teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Rica ederimm hocam, ben teşekkür ederim.
Emir Bozat Megapat Zamanın Tanığı Katılım 9 Eylül 2019 Mesajlar 5.071 Çözümler 32 Yer Yalova/Merkez Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenciyiz aga. 10 Ağustos 2022 #6 icasilverballers dedi: Teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Rica ederim, iyi sosyaller. Artı 0 Eksi