Kriontex Kilopat Katılım 25 Temmuz 2019 Mesajlar 585 Çözümler 3 25 Mayıs 2023 #1 RAM 16 SSD veya HDD modeli kingston 500gb m2 ssd Ekran kartı rtx 3060 Anakart b550m-k İşlemci ryzen 5 5600x Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Şu videodakileri yaptım ve işe yaradı bu herhangi bir soruna yol açar mı?
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Şu videodakileri yaptım ve işe yaradı bu herhangi bir soruna yol açar mı?
Hakan Yusuf Hectopat Katılım 30 Mart 2020 Mesajlar 307 Çözümler 3 Daha fazla Sistem Özellikleri i7 2600 3.40 GHz AMD Radeon HD 6570 8GB Dual Ram Windows 10 Home Single Language Cinsiyet Erkek Meslek Bilişim bölümü 10.sınıf öğrencisi 25 Mayıs 2023 #2 Kriontex dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Şu videodakileri yaptım ve işe yaradı bu herhangi bir soruna yol açar mı? Genişletmek için tıkla... Virüs girebilir. KMS sunucularına bağlı şu an yaptığın için her an virüs bulaşabilir KMS sunucularının insafına kalmış.
Kriontex dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Şu videodakileri yaptım ve işe yaradı bu herhangi bir soruna yol açar mı? Genişletmek için tıkla... Virüs girebilir. KMS sunucularına bağlı şu an yaptığın için her an virüs bulaşabilir KMS sunucularının insafına kalmış.
cumali_032 Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 28 Şubat 2020 Mesajlar 11.785 Makaleler 3 Çözümler 159 Yer Adana Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Mayıs 2023 #3 Evet KMSpico adlı program ile spyware virüs kuruyor. https://www.technopat.net/sosyal/konu/kmspico-virues-mue.1579319/
Evet KMSpico adlı program ile spyware virüs kuruyor. https://www.technopat.net/sosyal/konu/kmspico-virues-mue.1579319/
alpethz Hectopat Katılım 28 Kasım 2020 Mesajlar 2.956 Makaleler 2 Çözümler 21 25 Mayıs 2023 #4 KMSpico methoduna benziyor, önermem.
cumali_032 Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 28 Şubat 2020 Mesajlar 11.785 Makaleler 3 Çözümler 159 Yer Adana Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Mayıs 2023 #5 alpethz dedi: KMSpico methoduna benziyor, önermem. Genişletmek için tıkla... KMSpico serverlerine bağlanıyor, virüs zaten.
alpethz dedi: KMSpico methoduna benziyor, önermem. Genişletmek için tıkla... KMSpico serverlerine bağlanıyor, virüs zaten.
Ahmet_53 Hectopat Katılım 13 Aralık 2020 Mesajlar 952 Çözümler 6 25 Mayıs 2023 #6 Kriontex dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Şu videodakileri yaptım ve işe yaradı bu herhangi bir soruna yol açar mı? Genişletmek için tıkla... Videoda yapılanları yaparsanız KMSpico serverlerine bağlanıp bilgisayarı çok büyük tehlikeye atarsınız.
Kriontex dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Şu videodakileri yaptım ve işe yaradı bu herhangi bir soruna yol açar mı? Genişletmek için tıkla... Videoda yapılanları yaparsanız KMSpico serverlerine bağlanıp bilgisayarı çok büyük tehlikeye atarsınız.
Kriontex Kilopat Katılım 25 Temmuz 2019 Mesajlar 585 Çözümler 3 25 Mayıs 2023 #7 Bundan kurtulmanın yolu nedir peki?
Hakan Yusuf Hectopat Katılım 30 Mart 2020 Mesajlar 307 Çözümler 3 Daha fazla Sistem Özellikleri i7 2600 3.40 GHz AMD Radeon HD 6570 8GB Dual Ram Windows 10 Home Single Language Cinsiyet Erkek Meslek Bilişim bölümü 10.sınıf öğrencisi 25 Mayıs 2023 #8 Kriontex dedi: Bundan kurtulmanın yolu nedir peki? Genişletmek için tıkla... Format atmak. Fakat özel kurulum yapın ki tam kurtulun eski Windows dosyalarında saklanıyor olabilir.
Kriontex dedi: Bundan kurtulmanın yolu nedir peki? Genişletmek için tıkla... Format atmak. Fakat özel kurulum yapın ki tam kurtulun eski Windows dosyalarında saklanıyor olabilir.
Ahmet_53 Hectopat Katılım 13 Aralık 2020 Mesajlar 952 Çözümler 6 25 Mayıs 2023 #9 Kriontex dedi: Bundan kurtulmanın yolu nedir peki? Genişletmek için tıkla... Tertemiz bir format.
Kriontex Kilopat Katılım 25 Temmuz 2019 Mesajlar 585 Çözümler 3 25 Mayıs 2023 #10 Hocam virüs olduğu kesin mi? Virüs taraması yapabileceğim bir uygulama var mı?