denizzernnn Yoctopat Katılım 1 Eylül 2022 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Eylül 2022 #1 Merhaba, Ben 500 GB HDD'mde olan Windows'u yeni aldığım 1 TB'lik HDD'ye taşımak istiyorum ama sadece Windows'u taşımak istiyorum. Bunu nasıl gerçekleştirebilirim? Disk ağzına kadar dolu. Son düzenleyen: Moderatör: 1 Eylül 2022
Merhaba, Ben 500 GB HDD'mde olan Windows'u yeni aldığım 1 TB'lik HDD'ye taşımak istiyorum ama sadece Windows'u taşımak istiyorum. Bunu nasıl gerçekleştirebilirim? Disk ağzına kadar dolu.
A Arrandale0 Hectopat Katılım 23 Nisan 2021 Mesajlar 2.277 Çözümler 45 1 Eylül 2022 #2 Sadece Windows'u taşımak mümkün değil. Aşağıdaki rehber ile taşıyıp istemediklerinizi silebilirsiniz. Disk Klonlama ile Windows'u SSD'ye Taşıma Sabit diskte yüklü olan Windows'u disk klonlama ile yeni SSD'ye aktarıyoruz. Bilgisayarınızı hızlandırmak için yeni bir SSD aldınız ve halihazırda www.technopat.net
Sadece Windows'u taşımak mümkün değil. Aşağıdaki rehber ile taşıyıp istemediklerinizi silebilirsiniz. Disk Klonlama ile Windows'u SSD'ye Taşıma Sabit diskte yüklü olan Windows'u disk klonlama ile yeni SSD'ye aktarıyoruz. Bilgisayarınızı hızlandırmak için yeni bir SSD aldınız ve halihazırda www.technopat.net