Çözüldü Windows gereken dosyaları yükleyemiyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Daha fazla  
Windows'u Rufus ile yüklerken bayağı zorlanmıştım ama en sonunda yüklemeyi başarmıştım. Şimdi hata verdi. C ve D'yi de biçimlendirdiğim için PC açılmıyor. ISO dosyasını şimdi forumdakilerle değiştirip deneyeceğim. Halbuki Microsoft'un kendi sitesinden indirmiştim. Sizce sorun USB'de mi, yoksa ISO dosyasında mı?

Çözüm

ISO da sorun varsa Media Creation Tool bunu kurup bakabilirsin bad blocks testi yap USB için.

ISO da sorun varsa Media Creation Tool bunu kurup bakabilirsin bad blocks testi yap USB için.

Çözüm

Merhaba laptoptan yeni bir ISO dosyasını aynı USB'ye yazdıracaktım ki bu sefer de Rufus'da erişim engellendi diye hata verdi minitool Partition wizart ile kaldırmaya çalıştım ama bir adımdan sonra ilerleyemiyorum çünkü full sürüm istiyor. Masaüstü PC şu anda BIOS'ta duruyor onda bir sorun yoktur inşallah. Yarın yeni bir flash bellek ile deneyeceğim sorun flash bellektir umarım bu arada hata kodunu söylemeyi unutmuşum.

0x80070570​

Masaüstüm şu an PC'ler ilk geldiklerindeki gibi açılınca BIOS'a atıyor anakartta bir sorun yoktur değil mi?
Windows 11'den Windows 10'a dönüş yapacaktım ama nasip olmadı MSI B450 Tomahawk anakart bu arada.

Son düzenleme:

CMD'den SFC /scannow yapıp bir tarama yaptırın hocam sonrasında bir sorun olacak mı tekrar bakın.

CMD'den SFC /scannow yapıp bir tarama yaptırın hocam sonrasında bir sorun olacak mı tekrar bakın.

BIOS'tayken CMD'ye giriliyor mu? Şu an Media creatin tool ile USB'ye yazdırdım direkt ama bu USB ile devam etmek istemiyorum yarın yeni USB alacağım. Bu yöntemle rufus etmeme gerek yok dimi?

BIOS'tayken CMD'ye giriliyor mu? Şu an Media creatin tool ile USB'ye yazdırdım direkt ama bu USB ile devam etmek istemiyorum yarın yeni USB alacağım. Bu yöntemle rufus etmeme gerek yok dimi?

BIOS'tayken CMD'ye giriliyor mu? Şu an Media creatin tool ile USB'ye yazdırdım direkt ama bu USB ile devam etmek istemiyorum yarın yeni USB alacağım. Bu yöntemle Rufus etmeme gerek yok değil mi?

Hayır BIOS'tayken CMD'ye erişmek mümkün değil ancak BIOS'tan USB sürücüsünden önyükleme yaparak
Kurulum ekranında, "Shift + F10" tuşlarına basarak CMD'yi açabilirsin onun dışında olmaz.

Hocam sizin sorununuz anakartla ilgili değil
Anakartta değil sorun sorun ISO dosyasının bozuk yazılması. Ve ya ISO'nun bozuk olması Microsoft'un kendi sitesinden indirdiğinizi söylediniz o zaman bozuk olma ihtimali çok zor büyük ihtimalle siz bozuk yazdırdınız yazma esnasında siz derken uygulamada vs sorun olmuştur falan sizin görmediğiniz Rufus benzeri programlar kullanarak isterseniz başka uygulamalara yazdırabilirsin Ventoy.
balenaEtcher.
UNetbootin.
Universal USB ınstaller.
PowerISO.
En düşük hızda yazdırın sorun çıkmaması adına ayrıca son olarak eğer ki baktınız bu dediklerimin hiçbiri olmuyor RAM'ler Dual kitse RAM'ın birini çıkartıp kurmayı dene bu sorunu çözecektir diye umut ediyorum.

Son düzenleme:

USB'ye Rufus ile ISO'yu yazdırırken zaten hata vermişti hata ise iptal edilen UEFI ön yükleci algılandı şeklindeydi gece en son Media creation tool ile kolayca yazdırdım USB'ye hata vermeden ama akşam yeni flash ile deneyeceğim diğer uygulamaları hiç kullanmadım onlarla uğraşmadan direkt Media Creation Tool ile yapsam olmaz mı?

234 kişi görüntülemiş konuyu sadece siz yardım ettiniz teşekkürler. Technopat'ta cümleyi kısalttık diye banlasın.

Son düzenleme:

Önemli değil hocam. Siz yine de altarnatif olarak Ventoy ile yazdırın bakalım sonuç yinemi aynı olacak.

Önemli değil hocam. Siz yine de altarnatif olarak Ventoy ile yazdırın bakalım sonuç yinemi aynı olacak.

Flash değiştirdim sorunsuz bir şekilde Rufus ile yazdı tabii ben Media Creation Tool ile yazdırmıştım ama sonradan rufusuda denedim ve oldu. Yardımın için teşekkürler sorunu çözemeyenler RAM sökme yöntemini deneyebilir birkaç arkadaşın öyle çözülmüş malum kimse bir şey yazmayınca bayağı bir forum dolaştım.

Sevindim hocam adınıza.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…