5 564803 Hectopat Katılım 18 Temmuz 2022 Mesajlar 1.262 Çözümler 4 20 Şubat 2023 #1 Daha dün bir şey yokken şu an bilgisayarı açmaya çalıştığımda sürekli bu hatayı alıyorum. Bir şey yapıyor, kapanıyor ve gene bu hata geliyor. Hemde sürekli. Bunu çözmek için ne yapabilirim? Edit: Ayrıca programlar falanda gözükmüyor.
Daha dün bir şey yokken şu an bilgisayarı açmaya çalıştığımda sürekli bu hatayı alıyorum. Bir şey yapıyor, kapanıyor ve gene bu hata geliyor. Hemde sürekli. Bunu çözmek için ne yapabilirim? Edit: Ayrıca programlar falanda gözükmüyor.
kpase Decapat Katılım 20 Kasım 2022 Mesajlar 586 Çözümler 7 20 Şubat 2023 #2 Görev Yöneticisi'ni açıp Explorer.exe kapatıp sonra yeni görev çalıştırmayı deneyebilirsiniz.(işe yararmı bilmiyorum ama denemsi bedava) Artı 0 Eksi
Görev Yöneticisi'ni açıp Explorer.exe kapatıp sonra yeni görev çalıştırmayı deneyebilirsiniz.(işe yararmı bilmiyorum ama denemsi bedava)
KS KS 5 564803 Hectopat Katılım 18 Temmuz 2022 Mesajlar 1.262 Çözümler 4 23 Şubat 2023 #3 kpase dedi: Görev Yöneticisi'ni açıp Explorer.exe kapatıp sonra yeni görev çalıştırmayı deneyebilirsiniz.(işe yararmı bilmiyorum ama denemsi bedava) Genişletmek için tıkla... Denedim olmadı. Bide 360 Total security indirdim daha kotu oldu ya Artı 0 Eksi
kpase dedi: Görev Yöneticisi'ni açıp Explorer.exe kapatıp sonra yeni görev çalıştırmayı deneyebilirsiniz.(işe yararmı bilmiyorum ama denemsi bedava) Genişletmek için tıkla... Denedim olmadı. Bide 360 Total security indirdim daha kotu oldu ya