ferhatunvr Hectopat Katılım 17 Mart 2016 Mesajlar 89 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Mart 2016 #1 Merhaba Windows 10 Temiz kurulum yaptım daha sonra bilgisayar güncelleştirmeleri yüklediğinde ve yeniden başlatıldığında çökme meydana geliyor. Güvenli Mod ile pc açıp güncelleştirmeleri kaldırdığımda sorun düzeliyor. Bunu nasıl çözebilirim?
Merhaba Windows 10 Temiz kurulum yaptım daha sonra bilgisayar güncelleştirmeleri yüklediğinde ve yeniden başlatıldığında çökme meydana geliyor. Güvenli Mod ile pc açıp güncelleştirmeleri kaldırdığımda sorun düzeliyor. Bunu nasıl çözebilirim?
crazymurat34 Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 5 Nisan 2014 Mesajlar 2.231 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Mart 2016 #2 Güncellemeleri yükleyin. Sonra bunu paylaşın: Minidump Dosyalarını Upload Etme
THE_MILLER Petapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 22 Ağustos 2013 Mesajlar 15.504 Makaleler 35 Çözümler 78 18 Mart 2016 #3 Windows kurulum diskini nereden indirdin ? Minidump dışında AIDA64 HTML Raporu Oluşturma Rehberi raporunu da ekleyin.
Windows kurulum diskini nereden indirdin ? Minidump dışında AIDA64 HTML Raporu Oluşturma Rehberi raporunu da ekleyin.
ferhatunvr Hectopat Katılım 17 Mart 2016 Mesajlar 89 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Mart 2016 #4 Windows kurulum dosyasını normal internet sitelerinden indirdim fakat modifiyeli değil. Ek olarak bu programlar ile ne yapmam gerekiyor?
Windows kurulum dosyasını normal internet sitelerinden indirdim fakat modifiyeli değil. Ek olarak bu programlar ile ne yapmam gerekiyor?
D deepdarkness00 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 11 Şubat 2016 Mesajlar 1.611 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Mart 2016 #5 Bu rehberi izleyerek indirmeni öneririm. Windows 10 İndirme Rehberi - Technopat UEFI Windows 10 Kurulum Rehberi - Technopat UEFI Windows 10 Kurulum USB'si Hazırlama - Technopat
Bu rehberi izleyerek indirmeni öneririm. Windows 10 İndirme Rehberi - Technopat UEFI Windows 10 Kurulum Rehberi - Technopat UEFI Windows 10 Kurulum USB'si Hazırlama - Technopat