Windows Güncellemeleri Sırasında "Windows Etkinleştirilemiyor" Hatası

Makaleler
2
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Meslek
Mimar
Arkadaşlar yaklaşık 6-7 ay önce orijinal lisans almıştım. Gittigidiyor üzerinden bir satıcıdan almıştım ve hangi satıcı hatırlamıyorum. Normalde kodu kabul etti ve lisanslı olmuştu işletim sistemim. Bir kaç güncellemeden sonra bu sorun oldu. Sorun ile alakalı Windows bana bunu diyor:
''Kuruluşunuzun etkinleştirme sunucusuna bağlanamadığımız için Windows'u bu cihazda etkinleştiremiyoruz.'' aynen bunu diyor. Hata kodu da bu: 0x8007007B. Sorunu çözmek adına ne yapabilirim? Olmadı bir daha key alırım sıkıntı değil ama yine de çözümü varsa bilmeden geçmek istemiyorum.
Yardımınız için teşekkürler. :)

Satın aldığın anahtarın sürümü ile kurulu olan sürüm aynı mı?

Başlat>Ayarlar>Güncelleştirme ve Güvenlik>Etkinleştirme sekmesini açın.
Orada sorun gider seçeneği olacaktır. Ona basıp sunucuya bağlanmasını bekleyin.
Eğer hata verirse hatanın ekran görüntüsünü alın ve paylaşın.
Lightshot — ekran alıntısı aracı Mac & Win için

Satın aldığın anahtarın sürümü ile kurulu olan sürüm aynı mı?

Başlat>Ayarlar>Güncelleştirme ve Güvenlik>Etkinleştirme sekmesini açın.
Orada sorun gider seçeneği olacaktır. Ona basıp sunucuya bağlanmasını bekleyin.
Eğer hata verirse hatanın ekran görüntüsünü alın ve paylaşın.
Lightshot — ekran alıntısı aracı Mac & Win için
Dedi ki Windows 10 Home lisansı bulduk ancak bu cihaz Windows 10 Pro. Lisansı aktifleştirebilmek için Windows 10 Home yapmalısınız dedi. Hmm... En son Windows 10 Pro yüklendi sanırım PC'ye. Home'a çevirme şansım var mı? Format olmadan.

Temiz kurulum yapman gerekiyor. Ya da PRO anahtarı alarak kullanmaya devam edeceksin.

PRO 64 bit alıp yolunuza devam etmenizi tavsiye ederim.Home sürümüne göre daha iyi oyun içinde iş içinde.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı