Windows güncellemelerinden sonra bilgisayar kilitleniyor

gutsnik

Zeptopat
Daha fazla  
İlk olarak Google Chrome'de donmaya başladı. Açtığımda ne mouse ne klavye hareket ediyordu. Daha sonra üst üste birkaç program açtığımda oldu. Donduğu zaman oturumu kapatıp açmak zorunda kalıyorum onun dışında düzelmiyor ve doğduğunda Discord vs seslerini alıyorum ama benimki gitmiyor. Donanımsal olarak bir sorun olduğunu zannetmiyorum çünkü bilgisayar 1 aylık ve oyunlarda bir sorun yok, nedeni sizce ne olabilir? Windows güncellemelerinden sonra böyle olmaya başladı. Çözüm bulabilirsineniz sevinirim.

Konuyu biraz hortlatıyorum ancak aynı sorunu yaşıyorum yaklaşık 2 haftadır, çözebildiniz mi veya çözümünü bilen var mı?

Aynı sorunu yaşıyorum tarayıcı açtıktan sonra bilgisayar kitleniyor kapatınca düzeliyor ancak açar açmaz tekrar aynı sorunu yaşıyorum. Eskiden bilgisayar uyku moduna girince açılmıyordu daha doğrusu ekran gelmiyordu bu sonradan yeni format yeni ekran kartı sürümü ile derken düzelmişti şimdi tekrar aynı sorunu yaşıyorum çok ilginç, sanırım ekran kartı yazılımı siliniyor gibi oluyor. Ek olarak birkaç uygulamam silinmiş. 1 haftadır bu sorunları yaşıyorum. Windows 10 ve 11 kadar sinir bozucu bir işletim sistemi hayatımda kullanmadım.

Aynı sorunu yaşıyorum tarayıcı açtıktan sonra bilgisayar kitleniyor kapatınca düzeliyor ancak açar açmaz tekrar aynı sorunu yaşıyorum. Eskiden bilgisayar uyku moduna girince açılmıyordu daha doğrusu ekran gelmiyordu bu sonradan yeni format yeni ekran kartı sürümü ile derken düzelmişti şimdi tekrar aynı sorunu yaşıyorum çok ilginç, sanırım ekran kartı yazılımı siliniyor gibi oluyor. Ek olarak birkaç uygulamam silinmiş. 1 haftadır bu sorunları yaşıyorum. Windows 10 ve 11 kadar sinir bozucu bir işletim sistemi hayatımda kullanmadım.
Windows Update ve ekran kartı driverını updateledikten sonra olay görüntüleyicide gözüken bazı hataları da fixledim. Baktım düzelmiyor gece format attım. Windows 11 Pro N yerine temiz bir Windows 11 Pro kurdum. Yaklaşık 7-8 saat sıkıntı yaşamadım ardından tekrar aynı sorun yaşandı. 15 yıllık bilgisayar kullanıcısıyım ilk defa yaşıyorum böyle bir sıkıntı keşke çözebilsek neyden kaynaklandığını

Sorun hala devam etmekde çözüm bulamadım birçok oyun yüklü olduğu için bu şekilde kullanacağım bir süre.

Yeni konular

Geri
Yukarı