Şimdi Steam'i normal bir şekilde hep açıyordum, sonra Windows güncelleştirmesi çıktı. Onu yaptım, o günden beridir Steam açılmamaya başladı. Tıklıyorum 1,2 saniyeliğine Steam güncelleniyor yazısı çıkıyor sonra kayboluyor ve açılmıyor. İnternetten bayağı baktım bulamadım. Çözümü nedir?
Şimdi Steam'i normal bir şekilde hep açıyordum, sonra Windows güncelleştirmesi çıktı. Onu yaptım, o günden beridir Steam açılmamaya başladı. Tıklıyorum 1,2 saniyeliğine Steam güncelleniyor yazısı çıkıyor sonra kayboluyor ve açılmıyor. İnternetten bayağı baktım bulamadı.
Ilk once PC'yi actiktan sonra bekle Steam güncelleme yapti dedikten sonra açılmadığını söylemiştin ya Görev Yöneticisini aç ardından ayrıntılara tıklayıp Steam'in görevini sonlandır eğer ki olmazsa Steam'ı silip tekrar yüklemeyi denemelisin.
Ilk once PC'yi actiktan sonra bekle Steam güncelleme yapti dedikten sonra açılmadığını söylemiştin ya Görev Yöneticisini aç ardından ayrıntılara tıklayıp Steam'in görevini sonlandır eğer ki olmazsa Steam'ı silip tekrar yüklemeyi denemelisin.