Delusion Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Eylül 2020 Mesajlar 2.766 Çözümler 4 1 Haziran 2021 #1 Windows 10 Pro kullanıyorum. Dün gece güncelleme yaptım; normalde 30.9 Mh/s'de çalışan kart aynı ayarlarla 28.8 Mh/s'de çalışıyor. Çözümü var mıdır? Son düzenleyen: Moderatör: 1 Haziran 2021
Windows 10 Pro kullanıyorum. Dün gece güncelleme yaptım; normalde 30.9 Mh/s'de çalışan kart aynı ayarlarla 28.8 Mh/s'de çalışıyor. Çözümü var mıdır?
U Unchallengeable Zeptopat Katılım 1 Haziran 2021 Mesajlar 7 1 Haziran 2021 #11 xDarkLyne dedi: Arkadaşımızı aldırış etme sen kart sürücüsünü güncelle. Genişletmek için tıkla... Kart sürücüm güncel NVIDIA GeForce Experience'deki en son sürüm yüklü. Artı 0 Eksi
xDarkLyne dedi: Arkadaşımızı aldırış etme sen kart sürücüsünü güncelle. Genişletmek için tıkla... Kart sürücüm güncel NVIDIA GeForce Experience'deki en son sürüm yüklü.
xDarkLyne Hectopat Katılım 27 Temmuz 2020 Mesajlar 2.792 Makaleler 14 Çözümler 38 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Yazılım, Güvenlik 1 Haziran 2021 #12 Unchallengeable dedi: Kart sürücüm güncel NVIDIA GeForce Experience'deki en son sürüm yüklü. Genişletmek için tıkla... Tamam DDU ile kaldırın tekrar yükleyin. Artı 0 Eksi
Unchallengeable dedi: Kart sürücüm güncel NVIDIA GeForce Experience'deki en son sürüm yüklü. Genişletmek için tıkla... Tamam DDU ile kaldırın tekrar yükleyin.
U Unchallengeable Zeptopat Katılım 1 Haziran 2021 Mesajlar 7 1 Haziran 2021 #13 yusufemreaktas dedi: Windows 10 Pro kullanıyorum. Dün gece güncelleme yaptım; normalde 30.9 Mh/s'de çalışan kart aynı ayarlarla 28.8 Mh/s'de çalışıyor. Çözümü var mıdır? Genişletmek için tıkla... Çözebildin mi sorununu acaba? Artı 0 Eksi
yusufemreaktas dedi: Windows 10 Pro kullanıyorum. Dün gece güncelleme yaptım; normalde 30.9 Mh/s'de çalışan kart aynı ayarlarla 28.8 Mh/s'de çalışıyor. Çözümü var mıdır? Genişletmek için tıkla... Çözebildin mi sorununu acaba?
KS KS Delusion Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Eylül 2020 Mesajlar 2.766 Çözümler 4 1 Haziran 2021 #14 Unchallengeable dedi: Çözebildin mi sorununu acaba? Genişletmek için tıkla... Henüz denemedim akşam denersem yazarım. Hiçbir şey yapmadım ama sorun düzeldi ilginç bir şekilde yine de herkese teşekkürler. Son düzenleme: 3 Haziran 2021 Artı 0 Eksi
Unchallengeable dedi: Çözebildin mi sorununu acaba? Genişletmek için tıkla... Henüz denemedim akşam denersem yazarım. Hiçbir şey yapmadım ama sorun düzeldi ilginç bir şekilde yine de herkese teşekkürler.