Windows güncelleştirmeleri denetlerken mavi ekran verdi

İşletim sistemi
Windows 10
Bir donanımın arızalı. Genelde ekran kartı oluyor bu. Eğer cihaz laptop ise ekran kartıde on-board olduğu için güncellemeleri açmadan kullanman lazım. Şuan ise yapabileceğin şey eğer sistem geri yükleme noktası oluşturduysan sistem geri yükleme yapmak. Son çare ise format atıp güncellemeden cihazı kullanmak.

Bir donanımın arızalı. Genelde ekran kartı oluyor bu. Eğer cihaz laptop ise ekran kartıde on-board olduğu için güncellemeleri açmadan kullanman lazım. Şuan ise yapabileceğin şey eğer sistem geri yükleme noktası oluşturduysan sistem geri yükleme yapmak. Son çare ise format atıp güncellemeden cihazı kullanmak.
Cihaz masaüstü,

Ekran kartı: Gigabyte 3070 Vision Oc
İşlemci: Ryzen 7 7800x3d
Anakart: MSI B650 GAMING PLUS WIFI AMD B650
Sıvı Soğutucu: NZXT Kraken X53 240mm
SSD: 1tb 970 Evo Plus
HDD: 1tb Seagate 6200rpm
RAM: Lexar Ares 32GB 6000MHz Cl30
PSU: Cooler Master 750W 80+ MWE V2
Kasa: Cooler Master TD500 Mesh 4x

Anakart, işlemci ve ram'i daha 1.5 ay önce aldım.

Oyunlarda herhangi bir takılma vs yaşamıyorum şuanlık. Gerçi Valorant oynuyorum çoğunlukla bu aralar.

FPS: 400-780 arası değişiyor

Şu an PC açılıyorsa kullanmaya devam et ama tekrar bir güncellemeyi dene Windows Update'i yine aynı hata alınırsa problem gerçekten var diyebiliriz.

PC açılıyor, hiçbir sorun yok. Sadece mavi ekran aldım, sonrasında PC zaten açıldı. Windows'u güncellerken değil güncellemeleri denetlerken mavi ekran yedim.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı