Windows güncelleştirmeleri denetlerken mavi ekran verdi

İşletim sistemi
Windows 10
2-3 saate bakıp dönüt veririm size.
Yeni almış olduğum b650 gaming plus wifi ve r7 7800x3d'i temizlerken peçetenin bir kısmı anakartdaki pinlere takıldı. 1-2 tane pin yamulu, düzeltmeye vs. çalıştım çok fazla düzeltemedim ama şuan pc vs. çalışıyor. Donma, kasma yok. Pin yamukluğundan dolayı da mavi ekran vermiş olma olasılığı var mı? Son tarih olark son 2 dosyaya bakarsan daha iyi olur. Şimdiden teşekkür ederim.

Dump'ın son hali bu

MiniDUMP

Yeni almış olduğum B650 Gaming Plus Wi-Fi ve R7 7800x3D'i temizlerken peçetenin bir kısmı anakartdaki pinlere takıldı. 1-2 tane pin yamulu, düzeltmeye vs. çalıştım çok fazla düzeltemedim ama şu an PC vs. çalışıyor. Donma, kasma yok. Pin yamukluğundan dolayı da mavi ekran vermiş olma olasılığı var mı? Son tarih olark son 2 dosyaya bakarsan daha iyi olur. Şimdiden teşekkür ederim.

Dump'ın son hali bu.

MiniDUMP

Spesifik bir hata yok, pinlerde yamukluk olsa tam oturmaz ve çalışmaz; çok düşük bir ihtimal dediğin şey. Windows onarmayı dene;

Spesifik bir hata yok, pinlerde yamukluk olsa tam oturmaz ve çalışmaz; çok düşük bir ihtimal dediğin şey. Windows onarmayı dene;

Aslında format atmayı düşünüyordum ama format atsam sorun olur mu? Yoksa onarmam mı gerekiyor. Yani format atsam da aynı çözümü sağlamış olur muyum

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı