CharimHun Hectopat Katılım 14 Temmuz 2020 Mesajlar 70 Çözümler 2 22 Temmuz 2020 #21 Murat5038 dedi: Hala şakalar USB yazan oldu mu yukarıda? Yazdığımı bile bilemeyecek kapasitedesiniz. Format çözüm değil cahillerin uyguladığı bir özellik. Genişletmek için tıkla... Format attığım için cahil olacaksam tamam olurum benim için sorun değil en azından bilmediğim konı hakkında boş boş sallamıyorum.
Murat5038 dedi: Hala şakalar USB yazan oldu mu yukarıda? Yazdığımı bile bilemeyecek kapasitedesiniz. Format çözüm değil cahillerin uyguladığı bir özellik. Genişletmek için tıkla... Format attığım için cahil olacaksam tamam olurum benim için sorun değil en azından bilmediğim konı hakkında boş boş sallamıyorum.
W whitas Hectopat Katılım 9 Kasım 2019 Mesajlar 190 Yer Ankara Daha fazla Sistem Özellikleri -Ryzen 5 3600 -XFX RX 6600 Ekran kartı -Gigabyte B450M S2H V2 Anakart -2x Corsair Vengeance LPX 8GB DDR4 3000Mhz Ram -PNY CS900 240GB SSD -1TB SSD -Corsair Carbide Spec Delta RGB 550W 80+ Kasa ve PSU Cinsiyet Erkek 22 Ocak 2021 #22 Merhabalar konuyu biraz hortlatıyorum ama nasıl çözdünüz? Aynı problemi yaşıyorum. Şifreyi değiştirdim güncel şifreyi girmeme rağmen yanlış diyor.
Merhabalar konuyu biraz hortlatıyorum ama nasıl çözdünüz? Aynı problemi yaşıyorum. Şifreyi değiştirdim güncel şifreyi girmeme rağmen yanlış diyor.