Windows, güvenli modda şifre kabul etmiyor

Makaleler
1
Arkadaşlar bir sürücüyü kaldırmak için güvenli modda başlatmam gerekti. Başlattım şifreyi girdim yanlış diyor. Emin olmak için 4-5 kere tekrar girdim. Microsoft hesabımın şifresini girdim gene kabul etmedi. Nasıl çözebilirim bunu?

Saçma bir çözüm olacak farkındayım ancak yeni bir kullanıcı oluşturup şifre belirlemeseniz olur mu?

Saçma bir çözüm olacak farkındayım ancak yeni bir kullanıcı oluşturup şifre belirlemeseniz olur mu?
Masaüstüne erişemiyorum. Yardım edecek biri yok mu?
MSCONFİG’ten sürekli güvenli modda başlatmayı seçtiğim için normal açmaya da geçemiyorum.

Son düzenleme:
Pin var mıydı sistemde? Pini devre dışı bırakıyor, ben de defalarca pin denemiştim sonra normal şifresini yazıp açmıştım. Belki dalgınlığına gelmiştir

Denedim onu da. Ama hotmail değil de microsoft şifremi girdim. Hotmail hesabımın şifresini mi girmeliyim yani?
Evet bende iki şifre de aynı oluyor, hotmail şifremi değiştirdiğimde microsoft şifrem de değişiyor çünkü. Onu da bir dene.

Evet bende iki şifre de aynı oluyor, hotmail şifremi değiştirdiğimde microsoft şifrem de değişiyor çünkü. Onu da bir dene.
Denedim şimdi olmadı. Hotmail şifremi girdim, microsoft şifremi girdim hiçbirini kabul etmiyor. Son çare format...
Ben bu şifreyi microsofttan alamaz mıyım?

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…