Aangin Hectopat Katılım 8 Aralık 2020 Mesajlar 193 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ağustos 2021 #1 Öncelikle merhaba, Windows güvenliğini açamıyorum, Windows Defender kalıcı olarak kapatmışım sanırım. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Öncelikle merhaba, Windows güvenliğini açamıyorum, Windows Defender kalıcı olarak kapatmışım sanırım. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
quarest Megapat Katılım 28 Haziran 2021 Mesajlar 5.113 Çözümler 62 25 Ağustos 2021 #2 harici bi antivirüs yükleyince bendede otomatik kapanıyor ve açılmıyor, bence çok takmanıza gerek yok windows defender çok etkili değil zaten
harici bi antivirüs yükleyince bendede otomatik kapanıyor ve açılmıyor, bence çok takmanıza gerek yok windows defender çok etkili değil zaten
3 375960 Hectopat Katılım 14 Ekim 2020 Mesajlar 1.623 Çözümler 9 Yer Tekirdağ 25 Ağustos 2021 #3 Aangin dedi: Öncelikle merhaba, Windows güvenliğini açamıyorum, Windows Defender kalıcı olarak kapatmışım sanırım. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Hocam gerek yok çok iyi bir antivirüs değil sisteminizi temiz kullanıyorsanız antivirüs kullanmayın ama illa kulllanacaksanız Kaspersky veya ESET kullanın.
Aangin dedi: Öncelikle merhaba, Windows güvenliğini açamıyorum, Windows Defender kalıcı olarak kapatmışım sanırım. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Hocam gerek yok çok iyi bir antivirüs değil sisteminizi temiz kullanıyorsanız antivirüs kullanmayın ama illa kulllanacaksanız Kaspersky veya ESET kullanın.
Yalnız Araba Hectopat Katılım 4 Aralık 2020 Mesajlar 1.103 Makaleler 2 Çözümler 10 25 Ağustos 2021 #4 Hocam sorun değil Kaspersky kullanın.
Aangin Hectopat Katılım 8 Aralık 2020 Mesajlar 193 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ağustos 2021 #5 Yalnız Araba dedi: Hocam sorun değil Kaspersky kullanın. Genişletmek için tıkla... Malwarbytes Kullanıyorum Haftada 1 Tarıyorum KasperSky Virüsleri Daha İyi Buluyo Doğrudur fakat Free Sürümü İyimi ?
Yalnız Araba dedi: Hocam sorun değil Kaspersky kullanın. Genişletmek için tıkla... Malwarbytes Kullanıyorum Haftada 1 Tarıyorum KasperSky Virüsleri Daha İyi Buluyo Doğrudur fakat Free Sürümü İyimi ?
Yalnız Araba Hectopat Katılım 4 Aralık 2020 Mesajlar 1.103 Makaleler 2 Çözümler 10 25 Ağustos 2021 #6 Aangin dedi: Malwarebytes kullanıyorum haftada 1 tarıyorum Kaspersky virüsleri daha iyi buluyor doğrudur fakat Free sürümü iyi mi? Genişletmek için tıkla... Bence Kaspersky iyidir.
Aangin dedi: Malwarebytes kullanıyorum haftada 1 tarıyorum Kaspersky virüsleri daha iyi buluyor doğrudur fakat Free sürümü iyi mi? Genişletmek için tıkla... Bence Kaspersky iyidir.
quarest Megapat Katılım 28 Haziran 2021 Mesajlar 5.113 Çözümler 62 25 Ağustos 2021 #7 Aangin dedi: Malwarebytes kullanıyorum haftada 1 tarıyorum Kaspersky virüsleri daha iyi buluyor doğrudur fakat Free sürümü iyi mi? Genişletmek için tıkla... Bence Malwarebytes tarama açısından, Kaspersky koruma açısından iyi.
Aangin dedi: Malwarebytes kullanıyorum haftada 1 tarıyorum Kaspersky virüsleri daha iyi buluyor doğrudur fakat Free sürümü iyi mi? Genişletmek için tıkla... Bence Malwarebytes tarama açısından, Kaspersky koruma açısından iyi.
3 375960 Hectopat Katılım 14 Ekim 2020 Mesajlar 1.623 Çözümler 9 Yer Tekirdağ 25 Ağustos 2021 #8 Aangin dedi: Malwarebytes kullanıyorum haftada 1 tarıyorum Kaspersky virüsleri daha iyi buluyor doğrudur fakat Free sürümü iyi mi? Genişletmek için tıkla... Hocam tavisyem antivirüs kullanmayın sisteminizin virüs kaptığını düşünüyorsanız Malwarebytes veya Kaspersky kurun ve tarayın.
Aangin dedi: Malwarebytes kullanıyorum haftada 1 tarıyorum Kaspersky virüsleri daha iyi buluyor doğrudur fakat Free sürümü iyi mi? Genişletmek için tıkla... Hocam tavisyem antivirüs kullanmayın sisteminizin virüs kaptığını düşünüyorsanız Malwarebytes veya Kaspersky kurun ve tarayın.
Aangin Hectopat Katılım 8 Aralık 2020 Mesajlar 193 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ağustos 2021 #9 Konuyla İlgilendiğiniz İçin Teşekkür Ederim , KasperSky Kurucam Şimdi Kolay Gelsin İyi Günler Hocam. Konu Kapanmıştır , Kapata Bilirsiniz <3
Konuyla İlgilendiğiniz İçin Teşekkür Ederim , KasperSky Kurucam Şimdi Kolay Gelsin İyi Günler Hocam. Konu Kapanmıştır , Kapata Bilirsiniz <3