Çözüldü "Windows Güvenliği" bildirimleri nasıl devre dışı bırakılır?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Makaleler
12
Bilgisayarı her açtığımda bu bildirim geliyor. Güvenlik duvarı benim için önemli bir şey değil, Windows Güvenliği kısmından da tüm bildirimleri devre dışı bıraktım ama halen bu bildirim geliyor. Reg dosyası ya da başka bir şey yok mu bunu tamamen kapatabilecek?

1232323.png

Son düzenleyen: Moderatör:
@Fıratt10

Defender Control programı sayesinde Defender'i tamamen kapattım, Defender ya da Windows Güvenliği ile alakalı bir şey kullanmıyorum.

Geliştirici sürümünü mu kullanıyorsunuz?

Hayır, ev kullanıcılarına sunulan Windows 11 Home SL 22000.795 sürümü kurulu.

@Fıratt10

Defender Control programı sayesinde Defender'i tamamen kapattım, Defender'ya da Windows güvenliği ile alakalı bir şey kullanmıyorum.

Defender Control'ü önerecektim. Defender Control ile kapatmanıza rağmen yine de devam ediyor bu sorun demek. Garip.

@462488 başlangıçta Defender'ın açılmasını devre dışı bırakın sorun büyük ihtimalle çözülecektir.

Sadece defenderda mı oluyor bu durum yoksa her türlü bildirimde de oluyor mu?
Bildirim menüsünü komple açıp yeniden başlatın.
Sonra hepsini kapatıp yeniden başlatın.

@Hazar Çavuşoğlu başlangıçta Defender'ın açılmasını devre dışı bırakın sorun büyük ihtimalle çözülecektir.
Nasıl bırakacağım? Başlangıç uygulamaları böyle:

123123123.png

Sadece defenderda mı oluyor bu durum yoksa her türlü bildirimde de oluyor mu?
Bildirim menüsünü komple açıp yeniden başlatın.
Sonra hepsini kapatıp yeniden başlatın.
Defender kapalı olduğu halde bildirim gönderiyor, bildirim ayarları da kilitli olduğu için kapatamıyorum. Diğer uygulamalarda böyle bir şey yok, ayrıca bildirim menüsünü nasıl açıp yeniden başlatacağım? Pek anlamadım.

Nasıl bırakacağım? Başlangıç uygulamaları böyle:

Eki Görüntüle 1470188

Defender kapalı olduğu halde bildirim gönderiyor, bildirim ayarları da kilitli olduğu için kapatamıyorum. Diğer uygulamalarda böyle bir şey yok, ayrıca bildirim menüsünü nasıl açıp yeniden başlatacağım? Pek anlamadım.

İlk önce Defender Control ile tekrar etkinleştirin Windows Defender'ı sonra sistemi yeniden başlatın. Görev yöneticisindeki başlangıç kısmında Windows Security notification olacak onu devre dışı bırakın.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı