ARKINN Hectopat Katılım 24 Ağustos 2021 Mesajlar 40 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Ağustos 2021 #1 Bilgisayarı açmaya çalıştığımda "HP" logosu beliriyor, Windows yüklenme ekranı geliyor ardından siyah ekranda kalıyor, ne yapabiliriz?
Bilgisayarı açmaya çalıştığımda "HP" logosu beliriyor, Windows yüklenme ekranı geliyor ardından siyah ekranda kalıyor, ne yapabiliriz?
MuhammedA Kilopat Katılım 10 Haziran 2020 Mesajlar 4.322 Makaleler 6 Çözümler 36 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Ağustos 2021 #2 ARKINN dedi: Bilgisayarı açmaya çalıştığımda "HP" logosu beliriyor, Windows yüklenme ekranı geliyor ardından siyah ekranda kalıyor, ne yapabiliriz? Genişletmek için tıkla... Format USB'sinden başlangıç onarımı açın. Artı 0 Eksi
ARKINN dedi: Bilgisayarı açmaya çalıştığımda "HP" logosu beliriyor, Windows yüklenme ekranı geliyor ardından siyah ekranda kalıyor, ne yapabiliriz? Genişletmek için tıkla... Format USB'sinden başlangıç onarımı açın.
Elmas aykut Hectopat Katılım 27 Ekim 2020 Mesajlar 2.136 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Ağustos 2021 #3 Eski bilgisayarımda çok yaşadığım bi problemdi. Tamirciye yolladım ekran kartını ve rami çaldı. Format atmak gerek. Windows bozulmuş olabilir. Artı 0 Eksi
Eski bilgisayarımda çok yaşadığım bi problemdi. Tamirciye yolladım ekran kartını ve rami çaldı. Format atmak gerek. Windows bozulmuş olabilir.
nickyokaga Kilopat Katılım 1 Haziran 2021 Mesajlar 5.424 Çözümler 42 Yer Aydın Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Ağustos 2021 #4 Secure Boot açık olabilir mi? Artı 0 Eksi
Nonexistent Hectopat Katılım 12 Haziran 2020 Mesajlar 2.382 Makaleler 1 Çözümler 20 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Ağustos 2021 #5 nickyokaga dedi: Secure Boot açık olabilir mi? Genişletmek için tıkla... Secure Boot Win için değil mi zaten? Artı 0 Eksi
nickyokaga dedi: Secure Boot açık olabilir mi? Genişletmek için tıkla... Secure Boot Win için değil mi zaten?
JakerT4 Kilopat Katılım 6 Mart 2021 Mesajlar 5.947 Çözümler 35 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Ağustos 2021 #6 Siyah ekrandayken "Ctrl+Alt+Delete" basar mısınız? Artı 0 Eksi
KS KS ARKINN Hectopat Katılım 24 Ağustos 2021 Mesajlar 40 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Ağustos 2021 #7 Silinen üye dedi: Eski bilgisayarımda çok yaşadığım bi problemdi. Tamirciye yolladım ekran kartını ve rami çaldı. Format atmak gerek. Windows bozulmuş olabilir. Genişletmek için tıkla... Format atamam, bilgisayar ablamın ama ondan çok ben kullanıyorum. Artı 0 Eksi
Silinen üye dedi: Eski bilgisayarımda çok yaşadığım bi problemdi. Tamirciye yolladım ekran kartını ve rami çaldı. Format atmak gerek. Windows bozulmuş olabilir. Genişletmek için tıkla... Format atamam, bilgisayar ablamın ama ondan çok ben kullanıyorum.
MuhammedA Kilopat Katılım 10 Haziran 2020 Mesajlar 4.322 Makaleler 6 Çözümler 36 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Ağustos 2021 #8 ARKINN dedi: Format atamam, bilgisayar ablamın ama ondan çok ben kullanıyorum. Genişletmek için tıkla... Windows'un üzerine Windows kurun. Dosyalar Windows.old klasörüne taşınacaktır. Artı 0 Eksi
ARKINN dedi: Format atamam, bilgisayar ablamın ama ondan çok ben kullanıyorum. Genişletmek için tıkla... Windows'un üzerine Windows kurun. Dosyalar Windows.old klasörüne taşınacaktır.
KS KS ARKINN Hectopat Katılım 24 Ağustos 2021 Mesajlar 40 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Ağustos 2021 #9 JakerT4 dedi: Siyah ekrandayken "Ctrl+Alt+Delete" basar mısınız? Genişletmek için tıkla... Bilgisayara geçince basarım. MuhammedA dedi: Windows'un üzerine Windows kurun. Dosyalar Windows.old klasörüne taşınacaktır. Genişletmek için tıkla... bilgisayarı bakıma göndereceğim, düzelir mi? Artı 0 Eksi
JakerT4 dedi: Siyah ekrandayken "Ctrl+Alt+Delete" basar mısınız? Genişletmek için tıkla... Bilgisayara geçince basarım. MuhammedA dedi: Windows'un üzerine Windows kurun. Dosyalar Windows.old klasörüne taşınacaktır. Genişletmek için tıkla... bilgisayarı bakıma göndereceğim, düzelir mi?
MuhammedA Kilopat Katılım 10 Haziran 2020 Mesajlar 4.322 Makaleler 6 Çözümler 36 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Ağustos 2021 #10 ARKINN dedi: Bilgisayara geçince basarım. bilgisayarı bakıma göndereceğim, düzelir mi? Genişletmek için tıkla... Evet. Artı 0 Eksi
ARKINN dedi: Bilgisayara geçince basarım. bilgisayarı bakıma göndereceğim, düzelir mi? Genişletmek için tıkla... Evet.