Windows Insider kullanıyor musunuz?

Yeni gelen özellikleri denemek amacıyla belli bir süre kullandığım oluyor hatta kurmuşken programları ve oyunları da yeni sürümle test ediyorum.

Sürekli olarak kullanmıyorum, stabil sürümleri tercih ediyorum. Insider sürümlerde hiç sorun yaşamadım ama stabil sürüm tercihim yine de değişmiyor.

Standart kullanıcının uzak durması gerektiğini düşünüyorum. Deneme amaçlı ikinci sistemlerinizde kullanabilirsiniz ancak ana sisteminizde beklenmedik çok sayıda hatayla karşılaşmanız muhtemel.

Zamanında bir gaza gelip bir kaç kere insider sürümlerini kurmuştum. Her seferinde pişman olup temiz kurulum yapmıştım. Olmadık şeyler bozulabiliyor.

Standart kullanıcının uzak durması gerektiğini düşünüyorum. Deneme amaçlı ikinci sistemlerinizde kullanabilirsiniz ancak ana sisteminizde beklenmedik çok sayıda hatayla karşılaşmanız muhtemel.

Zamanında bir gaza gelip bir kaç kere insider sürümlerini kurmuştum. Her seferinde pişman olup temiz kurulum yapmıştım. Olmadık şeyler bozulabiliyor.
Ben tecrübeli bir kullanıcı olduğum için ana sistemimde Beta Channel yapılarını kullanmakta bir sakınca görmedim. Bu nedenle kullanıyorum.

Dediğiniz doğru. Insider sürümlerde olmadık hatalar çıkabiliyor. Bazen o kadar alakasız şeyler bozuluyor ki insan şaşırıyor. O yüzden de ya ikinci bir sistemde ya da çok tecrübeliyseniz ve kritik işler yapmıyorsanız kurmanız öneriliyor. Ayrıca her halükarda ben Dev Channel yapılarının ikinci sisteme kurulmasını tavsiye ediyorum. Ana sistemde tecrübe olsa ve kritik işler yapılmıyor olsa bile kullanılmaz. Beta Channel ise en azından ana sistemde tecrübeli insanlar tarafından kullanılabilecek kıvamda.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı