Windows kaldırılan ses sürücüsünü sürekli otomatik olarak kuruyor

Talha Bakann

Hectopat
Corsait Void Elite kulaklığın kronik sorununu çözmek için Windows'un otomatik kurduğu sürücüyü silmem gerekiyor. Ayarlardan otomatik sürücü indirmeyi kapatmama rağmen sürücüyü silip bilgisayarı yeniden başlatınca sürücü nasıl oluyorsa kurulmuş oluyor.

@Talha Bakann DDU rehberini ses için uygulayın. Görseldeki kutucuğu işaretleyin.

DDU update.png

@Talha Bakann DDU rehberini ses için uygulayın. Görseldeki kutucuğu işaretleyin.

Eki Görüntüle 2451778

Denedim hocam bunu da denedim. Şöyle bir gariplik var sürücüyü silip yeniden başlatmadan önce interneti kapatıyorum, kulaklığı takar takmaz sürücüleri kuruyor.

DDU ile Realtek sil ve sistemi yeniden başlat. Sistem açılır açılmaz bu rehberi uygula ve Realtek ile ilgili ne varsa iptal edip dene ve gelişmeleri bildir.

DDU ile Realtek sil ve sistemi yeniden başlat. Sistem açılır açılmaz bu rehberi uygula ve Realtek ile ilgili ne varsa iptal edip dene ve gelişmeleri bildir.
Hocam öncelikle ilgilendiğiniz için çok teşekkür ederim.
Realtek'i kaldırdım yeniden başlatıp programı çalıştırdım, yalnız yönetici olarak çalıştır seçeneği yoktu normal çalıştırdım ama bir sorun olmadı. Sistemi yeniden başlatıp kulaklığım dahil, garanti olsun diye tüm sürücüleri silip yeniden başlattım. Açıldığında sildiğim her şey yeniden ordaydı. 2 Adet ses kartı sürücüsü var sanırım ondan kaynaklı olabilir mi? Tüm detayların resimlerini paylaşacağım altta.

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2025-03-23 112453.png
    Ekran görüntüsü 2025-03-23 112453.png
    16,5 KB · Görüntüleme: 14
  • Ekran görüntüsü 2025-03-23 113045.png
    Ekran görüntüsü 2025-03-23 113045.png
    4,3 KB · Görüntüleme: 14
  • Ekran görüntüsü 2025-03-23 114834.png
    Ekran görüntüsü 2025-03-23 114834.png
    7,4 KB · Görüntüleme: 18

Yeni konular

Geri