Windows KB5004945 güncellemesi nedir?

tavuklupilavlı

Hectopat
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
1625681869992.png

Arkadaşlar, güncelleyeyim mi? Windows 11 güncellemesi mi bu yoksa?

Hayır, Windows 11 güncellemesi değil. Fakat çok kritik bir güvenlik açığını kapatan bir güncelleme bu. Mutlaka yüklemelisiniz.

Bu güncelleme ile "PrintNightmare" adlı bir güvenlik açığı kapatılıyor. Bu güvenlik açığı çok ciddi bir açık ve şu anda aktif olarak saldırganlar tarafından kullanılıyor. O yüzden mutlaka yükleyin.

Hayır, Windows 11 güncellemesi değil. Fakat çok kritik bir güvenlik açığını kapatan bir güncelleme bu. Mutlaka yüklemelisiniz.

Bu güncelleme ile "printnightmare" adlı bir güvenlik açığı kapatılıyor. Bu güvenlik açığı çok ciddi bir açık ve şu anda aktif olarak saldırganlar tarafından kullanılıyor. O yüzden mutlaka yükleyin.

Güncellerim güncellemesinede vallahi bir gün Windows 11 güncellemesi gelir babam direk basar güncellemeye korkuyorum :d

Güncellerim güncellemesine de vallahi bir gün Windows 11 güncellemesi gelir, babam da güncellemeye direkt basar diye korkuyorum.
Acaba neden Windows 11'i istemiyorsunuz? Onu merak ettim. Ben heyecanla beklerken siz neden istemiyorsunuz acaba?

Sistemim güzel olsa ben de Windows 11'i isterim ama sistemim kötü :(
Sistemim şu şekilde;

İşlemcim A4-5000 APU 1.50 GHz.
Belleğim 12 GB (8+4GB).
AMD Radeon HD 4600 1 GB.
SSD 250 GB.
Merak etmeyin, o sistem zaten Windows 11 ile uyumsuz. Windows 11 güncellemesini isteseniz de kurulum medyası edinip yamalama yapmadan kuramazsınız. O yüzden Windows 11 otomatik olarak da gelmez. Yani sorun yok, kafanız rahat bir şekilde bilgisayarınızı kullanabilirsiniz.

Merhaba, eğer KB5004945 güncellemesini indirirsem bir önceki gelen KB5003690 güncellemesi de onunla beraber inmiş olur mu? (o güncellemeyi yapmak istiyordum performans için ancak Windows Update'ime gelmemişti) cevaplarsanız sevinirim :)

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı