Windows kendi kendine dil ekliyor

348103

Hectopat
İlk olarak bu konularda çok paranoyayım. Bu yüzden dalga vs. geçebilirsiniz, fazla umurumda olmaz. Her neyse, şimdiye kadar klavyemi hep TR olarak kullanmışımdır ama bugün HOI IV oynarken birden eng klavye eklendiğini gördüm. Dediğim gibi, bu konularda çok fazla paranoyayım, kendime bundan bir şey olamayacağını söylesem de asla ama asla kendimi inandıramıyorum. Bilgisayar bakarken kendimi güvende hissedemiyorum. Her neyse, eng klavye ayarlarda vs. gözükmüyordu. Sadece dil bölümünde vardı. Sonrasında eng dil paketini yükleyip kaldırdım ve düzeldi. Dalga geçebilirsiniz, bundan bir şey olmaz diyebilirsiniz ama dediğim gibi çok fazla panik yapıyorum böyle konularda.

Farkında olmadan Alt+Shift basmış olabilirsiniz.

Windows arka planda güncelleştirmeler yaparken eklemiş olabilir. Normaldır bence. Paranoyak olmaya gerek yok.

Ayarlar'a gidin hocam oradan dil diye aratın çıkan yerden istemediğiniz dilleri komple kaldırabilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…