Evet .Direkt ayarlarda Windowsu etkinleştirden yapmayı denediniz mi?
Ben de daha geçen key aldım, ayarlardan girip etkinleştirdim. Sizin key için kullanılmış diyor, belki satıcının dediği gibi yaparsanız olur ama ne gerek var böyle şeylere anlamış değilim.Evet .
Ben de daha geçen key aldım, ayarlardan girip etkinleştirdim. Sizin key için kullanılmış diyor, belki satıcının dediği gibi yaparsanız olur ama ne gerek var böyle şeylere anlamış değilim.
Bu yöntem de doğruymuş ama telefon araması için ücret kesiyormuş.
Normalde iki numara varmış, biri ücretsiz diğeri ücretli ama ücretsiz olan artık kullanılmıyormuş o yüzden mecbur ücretli olanı aramanız lazım, bu da ücret kesecektir.Ne bir de aradığım için onadamı ücret vereceğim.
Normalde iki numara varmış, biri ücretsiz diğeri ücretli ama ücretsiz olan artık kullanılmıyormuş o yüzden mecbur ücretli olanı aramanız lazım, bu da ücret kesecektir.
Keşke başta biraz daha para verip normal bir key alsaydınız direkt ayarlardan etkinleştirirdiniz.
Normalde iki numara varmış, biri ücretsiz diğeri ücretli ama ücretsiz olan artık kullanılmıyormuş o yüzden mecbur ücretli olanı aramanız lazım, bu da ücret kesecektir.
Keşke başta biraz daha para verip normal bir key alsaydınız direkt ayarlardan etkinleştirirdiniz.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.