Windows key aktifleştirme işlemi doğru mu?

Cihan2005

Hectopat
Daha fazla  
Ucuz Windows key aldım. Yapılan işlem doğru mu?

Dosya Ekleri

• Screenshot_2023-03-16-09-13-23-98_6012fa4d4ddec268fc5c7112cbb265e7.jpg
    Screenshot_2023-03-16-09-13-23-98_6012fa4d4ddec268fc5c7112cbb265e7.jpg
    98,1 KB · Görüntüleme: 62
Direkt ayarlarda Windowsu etkinleştirden yapmayı denediniz mi?

Ben de daha geçen key aldım, ayarlardan girip etkinleştirdim. Sizin key için kullanılmış diyor, belki satıcının dediği gibi yaparsanız olur ama ne gerek var böyle şeylere anlamış değilim.

Bu yöntem de doğruymuş ama telefon araması için ücret kesiyormuş.

Ben de daha geçen key aldım, ayarlardan girip etkinleştirdim. Sizin key için kullanılmış diyor, belki satıcının dediği gibi yaparsanız olur ama ne gerek var böyle şeylere anlamış değilim.

Bu yöntem de doğruymuş ama telefon araması için ücret kesiyormuş.

Ne bir de aradığım için onadamı ücret vereceğim.

Ne bir de aradığım için onadamı ücret vereceğim.
Normalde iki numara varmış, biri ücretsiz diğeri ücretli ama ücretsiz olan artık kullanılmıyormuş o yüzden mecbur ücretli olanı aramanız lazım, bu da ücret kesecektir.
Keşke başta biraz daha para verip normal bi key alsaydınız direkt ayarlardan etkinleştirirdiniz.

Normalde iki numara varmış, biri ücretsiz diğeri ücretli ama ücretsiz olan artık kullanılmıyormuş o yüzden mecbur ücretli olanı aramanız lazım, bu da ücret kesecektir.
Keşke başta biraz daha para verip normal bir key alsaydınız direkt ayarlardan etkinleştirirdiniz.

Aradığım zaman mı kesiyor? Dün aradım.
Faturaya yansıması mı gerekiyor.

Keşke başta biraz daha para verip normal bir key alsaydınız direkt ayarlardan etkinleştirirdiniz.

İnşallah ücretsiz olmuştur. Arama geçmişine baktım konuşurken para kesmemiş.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı