Windows kısayol okunu kaldırdıktan sonra gelen siyah kare

iRepLys

Hectopat
Daha fazla  
Öncelikle iyi günler. Regeditten kısayol simgesini kaldırdım. Fakat bu sadece masaüstünde işe yarıyor. Dosyalara girdiğimde siyah kare sorunuyla karşılaşıyorum. Nasıl klasördede kaldırabilirim?
Masaüstü görüntüsü.

1626963934395.png

Klasör görüntüsü.

1626963972411.png

Öncelikle iyi günler. Regeditten kısayol simgesini kaldırdım. Fakat bu sadece masaüstünde işe yarıyor. Dosyalara girdiğimde siyah kare sorunuyla karşılaşıyorum. Nasıl klasördede kaldırabilirim?
Masaüstü görüntüsü.

Eki Görüntüle 1115291

Klasör görüntüsü.

Eki Görüntüle 1115292
Sonuçta bir sistem dosyasına müdahale etmişsiniz. Ben de aynısını yaşamıştım düzeltmek için çok yöntem denemiştim. Onunla uğraşacağınıza eski haline döndürmenizi tavsiye ederim.

Varsa sistem geri yükleme noktasınıdan eski zamana dönün.

Sonuçta bir sistem dosyasına müdahale etmişsiniz. Ben de aynısını yaşamıştım düzeltmek için çok yöntem denemiştim. Onunla uğraşacağınıza eski haline döndürmenizi tavsiye ederim.

Hocam kısayol görüntüsü istemiyorum. Geri nasıl döndüreceğimi de biliyorum. Sadece o siyah kareleri nasıl gidereceğimi araştırıyorum.

@iRepLys Farkındayım istemediğinizin, ben tavsiye etmediğimi söylüyorum. İlla kararlıysanız madem kendi denediğim çözümleri yazayım.

-Bilgisayarın kendi disk temizleme uygulaması ile önbellekteki simgeleri temizleyin.
-''Kullanıcı/AppData/Local/'' konumundaki önbellek dosyasını temizleyin.
-Bilgisayarı yeniden başlatın.
-"Re Icon Cache'' isimli yazılım ile önbelleği temizleyin.
-Bu dosyayı ''C:/Windows''a atın. Kısayol_Okları.rar

@iRepLys farkındayım istemediğinizin, ben tavsiye etmediğimi söylüyorum. İlla kararlıysanız madem kendi denediğim çözümleri yazayım.

-Bilgisayarın kendi disk temizleme uygulaması ile önbellekteki simgeleri temizleyin.
-''Kullanıcı/AppData/Local/'' konumundaki önbellek dosyasını temizleyin.
-Bilgisayarı yeniden başlatın.
-"Re ıcon cache" isimli yazılım ile önbelleği temizleyin.
-Bu dosyayı "C:/windows"a atın. Kısayol_Okları.rar

Nasıl oldu bilmiyorum ama bir kere kaldırıp geri yapınca düzeldi. Teşekkür ederim.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı