Çözüldü Windows kurarken Windows failed hatası verdi

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

686980

Centipat
Daha fazla  
Windows 10 kurdum ve aşağıdaki hatayı aldim. Ne yapmalıyım?

1737668584433.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam kurulum yaptığınız USB'yi geri takın ve restart atın yine aynı hata gelecek. Bir daha restart atın ve bu sefer boot menüsüne girip USB'yi seçin. Kurulum ekranı geldiğinde repair kısmı var oradan repair edin muhtemelen açılacaktır. Açılmaz ise yeniden Windows kurmayı deneyin.

Hocam kurulum yaptığınız USB'yi geri takın ve restart atın yine aynı hata gelecek. Bir daha restart atın ve bu sefer boot menüsüne girip USB'yi seçin. Kurulum ekranı geldiğinde repair kısmı var oradan repair edin muhtemelen açılacaktır. Açılmaz ise yeniden Windows kurmayı deneyin.

USB zaten seçili

Son düzenleyen: Moderatör:
O zaman siz format atmamışsınız hocam. USB ile başlatıp yeniden Windows kurulumu yapın. Nasıl yapacağınızı biliyorsunuz değil mi?

O zaman siz format atmamışsınız hocam. USB ile başlatıp yeniden Windows kurulumu yapın. Nasıl yapacağınızı biliyorsunuz değil mi?
yaptım iste o ekran geldi

usb ile başlattım ve siyah ekran verdi.

Daha net anladım hocam. USB bios ta görünüyor ama kurulum ekranında hata veriyor. Windowsu tekrar açıp USB yi biçimlendirip tekrar kurulum dosyasını içine yükleyin. Ayrıca USB kaç GB hocam?

Geri
Yukarı