Windows kurmaya çalışırken disk hatası veriyor

baykunduz31

Femtopat
Daha fazla  
RAM
4GB
Ben simdi normal bir gun TF2 yukledim PC'ye, yuklenirken mavi ekran verip kapandi laptop. Sonra disk hatasi verdi yeni disk denedim Windows kuruldu. Sonra bu disk de bozuldu, yeni bir disk denedim sadece Linux kuruluyor. Windows setup da yeni bir bolum olusturamadik veya bulamadik diyor. Bu diske Arch'la devam ettim diskden sandim sorunu yeni diskle denedim onda da ayni hatayi verdi.

Tum cozumleri denedim create Partition, clean falan convert gbt, convert MBR hepsini denedim duzelmedi.

Ben simdi normal bir gun TF2 yukledim PC'ye, yuklenirken mavi ekran verip kapandi laptop. Sonra disk hatasi verdi yeni disk denedim Windows kuruldu. Sonra bu disk de bozuldu, yeni bir disk denedim sadece Linux kuruluyor. Windows setup da yeni bir bolum olusturamadik veya bulamadik diyor. Bu diske Arch'la devam ettim diskden sandim sorunu yeni diskle denedim onda da ayni hatayi verdi.

Tum cozumleri denedim create Partition, clean falan convert gbt, convert MBR hepsini denedim duzelmedi.
Disk bölümlerini mi sildiniz?

Sistemini detaylıca belirt. Denediğin diskler sıfır mı ?
Eski hemen bozulabilicek diskler ilk denedigim 0 ssdiydi

Disk bölümlerini mi sildiniz?
Nasil yani

Hard disk kullanıyorsanız bad sector sorunu olmuş olabilir hocam.
Hocam 3 ayri hddde denedim 1 ine kuruldu 2 sine kurulmadi

Sistemini detaylıca belirt. Denediğin diskler sıfır mı ?bozulan ssd sifir bozulan hdd eski 2 denedigim oldukca iyi calisan linux kurulan diskler

Son düzenleme:
Sistemini belirtten neyi anlıyorsunuz ?
Packard bell ms2291 4gb ram ekran karti 128mb vram klasik surumu windows 7
Eski pc ama oldukca akici tf2 hl2 gibi oyunlari 60 fps calistirir baska sorunuz varsa cevaplayabilirim icini actim 3 kez tamir ettim(hdd degistirdim) 3 4 kezde tamire gitti benzer sorunlardan

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı