Meliikk_93 Femtopat Katılım 1 Aralık 2024 Mesajlar 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ocak 2025 #1 Merhaba, sistemimi satıp PS5 alacağım yeni aldığım M.2 SSD'yi PS5 takmayı düşünüyorum. Lakin Windows 11 kurulu nasıl yapabilirim? M.2 SSD'im PS5 uyar mı? SSD özellikleri. Corsair MP600 Pro nh 1TB PCI-e 4.0 Okuma hızı. 7000 MB/S Yazma hızı. 5700 MB/s Kapasite. 1 TB. Son düzenleyen: Moderatör: 3 Ocak 2025
Merhaba, sistemimi satıp PS5 alacağım yeni aldığım M.2 SSD'yi PS5 takmayı düşünüyorum. Lakin Windows 11 kurulu nasıl yapabilirim? M.2 SSD'im PS5 uyar mı? SSD özellikleri. Corsair MP600 Pro nh 1TB PCI-e 4.0 Okuma hızı. 7000 MB/S Yazma hızı. 5700 MB/s Kapasite. 1 TB.
Çözüm Yerayay 3 Ocak 2025 Kriterleri karşılıyor. PS5'e taktığın zaman otomatik biçimlendirme yapacaktır.
Yerayay Kilopat Konsol Ligine Hoş Geldin Kıdemli Üye Katılım 14 Ekim 2023 Mesajlar 7.451 Makaleler 11 Çözümler 244 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ocak 2025 #2 Kriterleri karşılıyor. PS5'e taktığın zaman otomatik biçimlendirme yapacaktır. Artı 0 Eksi Çözüm
KS KS Meliikk_93 Femtopat Katılım 1 Aralık 2024 Mesajlar 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ocak 2025 #3 Yerayay dedi: Kriterleri karşılıyor. PS5'e taktığın zaman otomatik biçimlendirme yapacaktır. Genişletmek için tıkla... Windows kurulu olması sorun değil yani teşekkürler. Artı 0 Eksi
Yerayay dedi: Kriterleri karşılıyor. PS5'e taktığın zaman otomatik biçimlendirme yapacaktır. Genişletmek için tıkla... Windows kurulu olması sorun değil yani teşekkürler.
Yerayay Kilopat Konsol Ligine Hoş Geldin Kıdemli Üye Katılım 14 Ekim 2023 Mesajlar 7.451 Makaleler 11 Çözümler 244 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ocak 2025 #4 @Meliikk_93 bu arada kendinden soğutmalı değilse PS5 soğutamayabilir. Artı 0 Eksi
KS KS Meliikk_93 Femtopat Katılım 1 Aralık 2024 Mesajlar 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ocak 2025 #5 Yerayay dedi: @Meliikk_93 bu arada kendinden soğutmalı değilse PS5 soğutamayabilir. Genişletmek için tıkla... Soğutma alsam olur mu önerebileceğin F/P var mıdır? Artı 0 Eksi
Yerayay dedi: @Meliikk_93 bu arada kendinden soğutmalı değilse PS5 soğutamayabilir. Genişletmek için tıkla... Soğutma alsam olur mu önerebileceğin F/P var mıdır?
Yerayay Kilopat Konsol Ligine Hoş Geldin Kıdemli Üye Katılım 14 Ekim 2023 Mesajlar 7.451 Makaleler 11 Çözümler 244 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ocak 2025 #6 @Meliikk_93 GRAUGEAR M.2 NVMe SSD için soğutucu, Playstation5, PS5 Slim için ısı emici soğutucu kiti, ısı ileten kapaklı (alüminyum) : Amazon.com.tr: Bilgisayar GRAUGEAR M.2 NVMe SSD için soğutucu, Playstation5, PS5 Slim için ısı emici soğutucu kiti, ısı ileten kapaklı (alüminyum) : Amazon.com.tr: Bilgisayar www.amazon.com.tr Artı 0 Eksi
@Meliikk_93 GRAUGEAR M.2 NVMe SSD için soğutucu, Playstation5, PS5 Slim için ısı emici soğutucu kiti, ısı ileten kapaklı (alüminyum) : Amazon.com.tr: Bilgisayar GRAUGEAR M.2 NVMe SSD için soğutucu, Playstation5, PS5 Slim için ısı emici soğutucu kiti, ısı ileten kapaklı (alüminyum) : Amazon.com.tr: Bilgisayar www.amazon.com.tr
KS KS Meliikk_93 Femtopat Katılım 1 Aralık 2024 Mesajlar 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ocak 2025 #7 Yerayay dedi: @Meliikk_93 GRAUGEAR M.2 NVMe SSD için soğutucu, Playstation5, PS5 Slim için ısı emici soğutucu kiti, ısı ileten kapaklı (alüminyum) : Amazon.com.tr: Bilgisayar GRAUGEAR M.2 NVMe SSD için soğutucu, Playstation5, PS5 Slim için ısı emici soğutucu kiti, ısı ileten kapaklı (alüminyum) : Amazon.com.tr: Bilgisayar www.amazon.com.tr Genişletmek için tıkla... Teşekkürler konuyu çözümlendi diye işaretliyim mi ve nasıl oluyor çok kullanmadım forumuda. Artı 0 Eksi
Yerayay dedi: @Meliikk_93 GRAUGEAR M.2 NVMe SSD için soğutucu, Playstation5, PS5 Slim için ısı emici soğutucu kiti, ısı ileten kapaklı (alüminyum) : Amazon.com.tr: Bilgisayar GRAUGEAR M.2 NVMe SSD için soğutucu, Playstation5, PS5 Slim için ısı emici soğutucu kiti, ısı ileten kapaklı (alüminyum) : Amazon.com.tr: Bilgisayar www.amazon.com.tr Genişletmek için tıkla... Teşekkürler konuyu çözümlendi diye işaretliyim mi ve nasıl oluyor çok kullanmadım forumuda.
Yerayay Kilopat Konsol Ligine Hoş Geldin Kıdemli Üye Katılım 14 Ekim 2023 Mesajlar 7.451 Makaleler 11 Çözümler 244 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ocak 2025 #8 Meliikk_93 dedi: Teşekkürler konuyu çözümlendi diye işaretliyim mi ve nasıl oluyor çok kullanmadım forumuda. Genişletmek için tıkla... Rapor attım sende at istersen mesajın sol alt kısımda bulunuyor rapor>çözüm yapacaksin. Artı 0 Eksi
Meliikk_93 dedi: Teşekkürler konuyu çözümlendi diye işaretliyim mi ve nasıl oluyor çok kullanmadım forumuda. Genişletmek için tıkla... Rapor attım sende at istersen mesajın sol alt kısımda bulunuyor rapor>çözüm yapacaksin.
KS KS Meliikk_93 Femtopat Katılım 1 Aralık 2024 Mesajlar 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ocak 2025 #9 Yerayay dedi: Rapor attım sende at istersen mesajın sol alt kısımda bulunuyor rapor>çözüm yapacaksin. Genişletmek için tıkla... İlk yorumunu çözüm olarak reportladım teşekkürler yardımların için. Artı 0 Eksi
Yerayay dedi: Rapor attım sende at istersen mesajın sol alt kısımda bulunuyor rapor>çözüm yapacaksin. Genişletmek için tıkla... İlk yorumunu çözüm olarak reportladım teşekkürler yardımların için.