Windows kurulu olan PC'ye HDD takmak

Efeceylan

Hectopat
Daha fazla  
Anakart
MSI A320M PRO
Merhaba benim PCmin 250GB SSD'si var ve Windows 10 Pro kullanıyorum. Alan yetersizliği sebebiyle 500GB'lık içinde Windows 10 olan(sürümünü bilmiyorum) bir HDD takacağım ancak PC de 2 tane Windows olursa çakışırlar mı yoksa gönül rahatlığıyla kurabilir miyim? Konuyu araştırdığımda elde edebildiğim tek bilgi BIOS'ta boottan SSD'yi HDD'nin üstüne almak ancak nasıl yapacağım bilmiyorum. BIOS menümde MSI'in BIOS'u. Yardım ederseniz çok mutlu olurum şimdiden teşekkürler.

Merhaba benim PC'min 250GB SSD'si var ve Windows 10 Pro kullanıyorum. Alan yetersizliği sebebiyle 500GB'lık içinde Windows 10 olan(sürümünü bilmiyorum) bir HDD takacağım ancak PC de 2 tane Windows olursa çakışırlar mı yoksa gönül rahatlığıyla kurabilir miyim? Konuyu araştırdığımda elde edebildiğim tek bilgi BIOS'ta boottan SSD'yi HDD'nin üstüne almak ancak nasıl yapacağım bilmiyorum. BIOS menümde MSI'in BIOS'u. Yardım ederseniz çok mutlu olurum şimdiden teşekkürler.

Seçim ekranı geliyor zaten hangi diskte başlamak istiyorsunuz diye veya BIOS'tan diger hard diski kapatırsınız olup biter.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı