Windows kurulu SSD laptopa takılınca laptop açılırken boot menüsüne atıyor

INEVITABLE

Hectopat
SSD'ye başka PC'den Windows kurdum ve laptopa taktım ama açılmıyor, bilgisayar açılırken boot menüsüne atıyor. Çözümü nedir? Kaç gündür çözemedim.

SSD'ye başka PC'den Windows kurdum ve laptopa taktım ama açılmıyor, bilgisayar açılırken boot menüsüne atıyor. Çözümü nedir? Kaç gündür çözemedim.

UEFI mi kurdun yoksa legacy mi önemli olan o diski GPT olarak biçimlendirdiysen sistem tanımayacaktır diskini legacy BIOS kullanıyorsan

UEFI Açık durumda legecy duruma getirdiğimde hata veriyorsa UEFI'da boot menüsü açılıyor SSD'ye giremiyorum

Ya da yanlış kurmuş olabilirsin Windows boot Manager EFI olarak görüyor mu PC boot diski olarak boot options da gözükmesi gerekiyor diskinin

Hocam rufustan UEFI olarak kurdum format usbsini ssdyide öyle Windows kurdum laptopta ayarları uefi yaptım ama ssdye giremiyorum
Ssdye tıkladığımimda ayni sayfa tekrar geliyorum

Dosya Ekleri

• 16704340177068807529938831182291.jpg
    16704340177068807529938831182291.jpg
    85,6 KB · Görüntüleme: 30
Hocam Rufus'tan UEFI olarak kurdum format USB'sini ssdyide öyle Windows kurdum laptopta ayarları UEFI yaptım ama SSD'ye giremiyorum
SSD'ye tıkladığımimda ayni sayfa tekrar geliyorum

USB mevcutsa elinde tekrardan kurulum yapmanı öneririm belki de yanlış kurulum yapmış olabilirsin

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı