UcanPANDA28 Hectopat Katılım 28 Eylül 2022 Mesajlar 171 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Eylül 2023 #21 UcanPANDA28 dedi: Aynı yukarıdaki fotoğrafta yaptığım gibi yapıyorum? Genişletmek için tıkla... Eski bioslar için düzeltme ekle seçeneğini seçeyim mi
UcanPANDA28 dedi: Aynı yukarıdaki fotoğrafta yaptığım gibi yapıyorum? Genişletmek için tıkla... Eski bioslar için düzeltme ekle seçeneğini seçeyim mi
3507Enes Hectopat Katılım 23 Haziran 2022 Mesajlar 988 Makaleler 1 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 28 Eylül 2023 #22 UcanPANDA28 dedi: Eski bioslar için düzeltme ekle seçeneğini seçeyim mi Genişletmek için tıkla... seçebilirsiniz aklımda Oradaki seçilen cihazın disk yansısını oluşturun seçeneğini işaretleyin. sonra yazdırın Büyük ihtimall yazdır dediğinde şu an kullandığın sistem için yazdırıyor. Seçilen cihazın disk yansısını oluşturun seçeniğini işaretleyip yazdırın.
UcanPANDA28 dedi: Eski bioslar için düzeltme ekle seçeneğini seçeyim mi Genişletmek için tıkla... seçebilirsiniz aklımda Oradaki seçilen cihazın disk yansısını oluşturun seçeneğini işaretleyin. sonra yazdırın Büyük ihtimall yazdır dediğinde şu an kullandığın sistem için yazdırıyor. Seçilen cihazın disk yansısını oluşturun seçeniğini işaretleyip yazdırın.
UcanPANDA28 Hectopat Katılım 28 Eylül 2022 Mesajlar 171 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Eylül 2023 #23 oraya tıkladığımda beni buraya atıyor Dosya Ekleri Ekran görüntüsü 2023-09-28 150859.png 92,3 KB · Görüntüleme: 31
3507Enes Hectopat Katılım 23 Haziran 2022 Mesajlar 988 Makaleler 1 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 28 Eylül 2023 #24 UcanPANDA28 dedi: oraya tıkladığımda beni buraya atıyor Genişletmek için tıkla... iso yu seçeksiniz indirdiğiniz
UcanPANDA28 dedi: oraya tıkladığımda beni buraya atıyor Genişletmek için tıkla... iso yu seçeksiniz indirdiğiniz
UcanPANDA28 Hectopat Katılım 28 Eylül 2022 Mesajlar 171 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Eylül 2023 #25 UcanPANDA28 dedi: oraya tıkladığımda beni buraya atıyor Genişletmek için tıkla... oraya basıp kaydet dedim yazdırmaya başladı vazgeç dedim vazgeçmek aygıtı kullanılamaz hale getirebilir uyarısı verdi 3507Enes dedi: iso yu seçeksiniz indirdiğiniz Genişletmek için tıkla... iso normalde indirilenler bölümündeydi ama çıkmadı anlamadım
UcanPANDA28 dedi: oraya tıkladığımda beni buraya atıyor Genişletmek için tıkla... oraya basıp kaydet dedim yazdırmaya başladı vazgeç dedim vazgeçmek aygıtı kullanılamaz hale getirebilir uyarısı verdi 3507Enes dedi: iso yu seçeksiniz indirdiğiniz Genişletmek için tıkla... iso normalde indirilenler bölümündeydi ama çıkmadı anlamadım
3507Enes Hectopat Katılım 23 Haziran 2022 Mesajlar 988 Makaleler 1 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 28 Eylül 2023 #26 O UcanPANDA28 dedi: Oraya basıp kaydet dedim yazdırmaya başladı vazgeç dedim vazgeçmek aygıtı kullanılamaz hale getirebilir uyarısı verdi ISO normalde indirilenler bölümündeydi ama çıkmadı anlamadım Genişletmek için tıkla... O seçeneği seçmeden yazdırın bir deneyelim
O UcanPANDA28 dedi: Oraya basıp kaydet dedim yazdırmaya başladı vazgeç dedim vazgeçmek aygıtı kullanılamaz hale getirebilir uyarısı verdi ISO normalde indirilenler bölümündeydi ama çıkmadı anlamadım Genişletmek için tıkla... O seçeneği seçmeden yazdırın bir deneyelim
UcanPANDA28 Hectopat Katılım 28 Eylül 2022 Mesajlar 171 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Eylül 2023 #27 3507Enes dedi: O O seçeneği seçmeden yazdırın bir deneyelim Genişletmek için tıkla... hocam seçtim bir kere ve başladı nolduğunu anlamadan bir de tehdit gibi uyarı verdi
3507Enes dedi: O O seçeneği seçmeden yazdırın bir deneyelim Genişletmek için tıkla... hocam seçtim bir kere ve başladı nolduğunu anlamadan bir de tehdit gibi uyarı verdi
3507Enes Hectopat Katılım 23 Haziran 2022 Mesajlar 988 Makaleler 1 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 28 Eylül 2023 #28 UcanPANDA28 dedi: Hocam seçtim bir kere ve başladı ne olduğunu anlamadan bir de tehdit gibi uyarı verdi Genişletmek için tıkla... Tam bilmiyorum Rufus yeni yine de yazdırın deneyin
UcanPANDA28 dedi: Hocam seçtim bir kere ve başladı ne olduğunu anlamadan bir de tehdit gibi uyarı verdi Genişletmek için tıkla... Tam bilmiyorum Rufus yeni yine de yazdırın deneyin
UcanPANDA28 Hectopat Katılım 28 Eylül 2022 Mesajlar 171 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Eylül 2023 #29 3507Enes dedi: Tam bilmiyorum Rufus yeni yine de yazdırın deneyin Genişletmek için tıkla... bu olmadı rufusta başarısız oldu "eski bioslar için düzeltme ekle"yi seçerek tekrar yazdırma başlattım. Son düzenleme: 28 Eylül 2023
3507Enes dedi: Tam bilmiyorum Rufus yeni yine de yazdırın deneyin Genişletmek için tıkla... bu olmadı rufusta başarısız oldu "eski bioslar için düzeltme ekle"yi seçerek tekrar yazdırma başlattım.
3507Enes Hectopat Katılım 23 Haziran 2022 Mesajlar 988 Makaleler 1 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 28 Eylül 2023 #30 UcanPANDA28 dedi: bu olmadı rufusta başarısız oldu "eski bioslar için düzeltme ekle"yi seçerek tekrar yazdırma başlattım. Genişletmek için tıkla... Nasıl çalışıyormu
UcanPANDA28 dedi: bu olmadı rufusta başarısız oldu "eski bioslar için düzeltme ekle"yi seçerek tekrar yazdırma başlattım. Genişletmek için tıkla... Nasıl çalışıyormu