Windows kurulum sonrası 0x0000001 hatası

mahmutergunerr

Hectopat
Yer
Bursa
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Ryzen 5 3600
B450M-S2H
Corsair 3200mhz 8x2 Ram
Rx 580 8 GB
Mirage 5 Soğutucu
Hi-Level 512 GB SATA SSD
Merhaba arkadaşlar,

Yakın zaman da evde eski bilgisayarıma Zorin OS yükledim ve beğenmeyip hemen geri kaldırmak için Windows kurulumu denedim.
Kurulum da bir sorun çıkmadı fakat kurulum sonrası Windows boot ederken sürekli logo ekranında reset atıyor. Bilgisayarın ekran kartı ve RAM'leri söktüm. Tekrar format diski hazırladım fakat yine de çözemedim. Bilgisi olan varsa bu konu da yardımcı olabilecek varsa çok iyi olur teşekkürler.

IMG_20251206_201627.jpg

Merhaba arkadaşlar,

Yakın zaman da evde eski bilgisayarıma Zorin OS yükledim ve beğenmeyip hemen geri kaldırmak için Windows kurulumu denedim.
Kurulum da bir sorun çıkmadı fakat kurulum sonrası Windows boot ederken sürekli logo ekranında reset atıyor. Bilgisayarın ekran kartı ve RAM'leri söktüm. Tekrar format diski hazırladım fakat yine de çözemedim. Bilgisi olan varsa bu konu da yardımcı olabilecek varsa çok iyi olur teşekkürler.

Eki Görüntüle 2617286
Sistem dosyası bozulması olabilir. Yada boot ayarları uyumlu değil aynısını Vista kurarken yaşadım STOP 0x0000001 hatası vermişti. Deneyin tekrar kurulumu olmassa boot ayarlarına göz atın.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı