egemxn Centipat Katılım 3 Haziran 2024 Mesajlar 15 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Temmuz 2024 #1 Yeni aldigim PC'ye Windows kuruyorum. Rufus'tan yukledim. Keyi girdim ve yuklemeyi baslattim daha sonra gorseldeki hata ile karsilastim. Yardimci olursaniz sevinirim. Son düzenleyen: Moderatör: 6 Temmuz 2024
Yeni aldigim PC'ye Windows kuruyorum. Rufus'tan yukledim. Keyi girdim ve yuklemeyi baslattim daha sonra gorseldeki hata ile karsilastim. Yardimci olursaniz sevinirim.
E EKD552 Hectopat Katılım 19 Şubat 2022 Mesajlar 1.046 Çözümler 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Temmuz 2024 #2 USB çıkmış gibi başka portta test edin. Düzelmezse bir daha Rufus üzerinden yazdırın.
snageX Hectopat Katılım 9 Mart 2023 Mesajlar 3.152 Makaleler 1 Çözümler 62 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Temmuz 2024 #3 ISO'yu nereden indirdiniz?
egemxn Centipat Katılım 3 Haziran 2024 Mesajlar 15 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Temmuz 2024 #4 snageX dedi: ISO'yu nereden indirdiniz? Genişletmek için tıkla... Microsoft.com'dan EKD552 dedi: USB çıkmış gibi başka portta test edin. Düzelmezse bir daha Rufus üzerinden yazdırın. Genişletmek için tıkla... Tekrar yazdirdim simdi deneyecegim.
snageX dedi: ISO'yu nereden indirdiniz? Genişletmek için tıkla... Microsoft.com'dan EKD552 dedi: USB çıkmış gibi başka portta test edin. Düzelmezse bir daha Rufus üzerinden yazdırın. Genişletmek için tıkla... Tekrar yazdirdim simdi deneyecegim.