Windows kurulumu nasıl yapılır?

immobilevekili

Femtopat
Daha fazla  
Windows kurarken bir USB gerekiyormus ve içine rubus ve Windows dosyası indirilmesi gerekiyormuş, bunun için de 2. bir laptopa ihtiyaç oldugunu söylüyorlar. Dönüştürücü yardımıyla bu dosyalari telefonuma yükleyip USB'ye atsam bir sorun olur mu? Pek bilgim yok zaten videolardan izleyip yapacağım.

Windows kurarken bir USB gerekiyormus ve içine rubus ve Windows dosyası indirilmesi gerekiyormuş, bunun için de 2. bir laptopa ihtiyaç oldugunu söylüyorlar. Dönüştürücü yardımıyla bu dosyalari telefonuma yükleyip USB'ye atsam bir sorun olur mu? Pek bilgim yok zaten videolardan izleyip yapacağım.
OTG ile atarsın.

Telefondan atamazsınız diye biliyorum yazdırmanız gerekiyor farklı bir bilgidayardan.

Bu mümkün Android'e Ventoy programını indirip Ventoy'yu USB'ye yazdırın ve ISO'yu USB'ye atın. Ve boot edin.

@İmmobilevekili telefondan OTG kablo kullanarak etchdroid yardımı ile yazdırabilirsiniz, bilgisayara göre uzun sürecektir.

Etch droid sadece Linux ve Apple ISO sunu desteklemiyor muydu?

Etch droid sadece Linux ve Apple desteklemiyor muydu?

Açık kaynaklı olarak f-droid üzerinden edinebilirsiniz, şahsen kullandım ve başarılı bir şekilde çalışmakta.

Bu mümkün Android'e Ventoy programını indirip Ventoy'yu USB'ye yazdırın ve ISO'yu USB'ye atın. Ve boot edin.

Bu yazılım paralı maalesef, tokenleri para ile satıyorlar ve bazen çalışmamakta.

Açık kaynaklı olarak F-droid üzerinden edinebilirsiniz, şahsen kullandım ve başarılı bir şekilde çalışmakta.

Bu yazılım paralı maalesef, tokenleri para ile satıyorlar ve bazen çalışmamakta.

Video izleyerek token elde edebiliyorsun.

Demek istediğim sadece Linux ve Apple ISO sunu destekliyor.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı