Kime niye iftira atacağım iyi misiniz?
Kendiniz savunmak için bana iftira atıyorsunuz. Gerçi neyi savunduğunuz da belli değil.![]()
Yeni alınan hiçbir markada fan sesi yok diyorum.
Kime niye iftira atacağım iyi misiniz?
Kendiniz savunmak için bana iftira atıyorsunuz. Gerçi neyi savunduğunuz da belli değil.![]()
Bu söylediğiniz doğru değil.Yeni alınan hiçbir markada fan sesi yok diyorum.
Bu söylediğiniz doğru değil.
kesinlikle hocam. ubuntu denemiştim önceden sıfır sesle çalışıyordu cihaz. ama tekrar windowsa döndüğümde yine gürültü kirliliği. işin garibi bu bilgisayarlar windows ile beraber geliyor. en verimli windows ile çalışmasını bekliyor insan.Fan sesi duymak istemiyorsanız Linux Mint, Lubuntu vs. Hafif sürüm kurarsanız 50 dereceyi geçmediğini ve fanın çalışmaya ihtiyaç duymadığını göreceksiniz. Windows arka plan iş yaptığı için sistemi daha fazla kullanıyor maalesef.
Kime neye iftira atıcam cidden ne değişiksinSadece iftira atmak için konu açmışsın her marka bilgisayarın en sessiz olduğu dönem her zaman il 24 ay. Üçüncü nesil iintel işlemcili notebooklara bak çoğu çok sessiz çalışıyor 7/24 toz emeceği ortamda çalışan ses yapar tabi.
Kesinlikle hocam. Ubuntu denemiştim önceden sıfır sesle çalışıyordu cihaz. Ama tekrar Windows'a döndüğümde yine gürültü kirliliği. İşin garibi bu bilgisayarlar Windows ile beraber geliyor. En verimli Windows ile çalışmasını bekliyor insan.
Kime neye iftira atacağım cidden ne değişiksin
Hee toz emiyor ondan.![]()
Kesinlikle hocam. Ubuntu denemiştim önceden sıfır sesle çalışıyordu cihaz. Ama tekrar Windows'a döndüğümde yine gürültü kirliliği. İşin garibi bu bilgisayarlar Windows ile beraber geliyor. En verimli Windows ile çalışmasını bekliyor insan.
Kime neye iftira atacağım cidden ne değişiksin
Hee toz emiyor ondan.![]()
Hangi tür laptop kullandınız?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.